Katalin hercegné

Újabb hírek érkeztek Katalin hercegné gyógyulásáról

Miután Vilmos herceg személyes okokra hivatkozva lemondta a néhai keresztapja, Konstantin görög király tiszteletére rendezett eseményt, a Kensington-palota egyik segítője közleményben tájékoztatott mindenkit Katalin mostani állapotáról.


Miután Vilmos személyes okokra hivatkozva lemondta az eseményt, sokan találgatni kezdtek, hogy esetleg Katalin hercegné állapota miatt tette. A palota ezután úgy érezte, kénytelen közleményt kiadni a walesi hercegné állapotáról.

Katalin hercegné „továbbra is jól van”, a műtétből való felépülése jól alakul - közölte a Kensington-palota egyik segítője egy közleményben.

A nyilatkozatot azt követően tették közzé, hogy Vilmos herceg kedden személyes okokra hivatkozva nem jelent meg keresztapja, Konstantin görög király tiszteletére tartott eseményen. A nyilatkozat szerint azonban Vilmos nem is apja és nem is felesége egészségügyi állapota miatt nem jelent meg.

„A jelenlegi orvosi tanácsok alapján nem valószínű, hogy Katalin húsvét előtt visszatérhet a nyilvános feladatokhoz”

– állt a Kensington-palota közleményében.

A Hello! értesülései szerint Katalin Norfolkba utazott gyermekei iskolai félévi szünetére, és valószínűleg most már újra az Adelaide Cottage-ban van, mivel György, Sarolta és Lajos visszatértek az iskolába.

Katalin sandringhami útját nagy előrelépésnek érezte Jennie Bond királyi szakértő.

„Szerintem nagyon biztató, hogy Katalin elég jól van ahhoz, hogy elutazzon Sandringhambe”

– állapította meg Jennie a hónap elején.

Úgy tudni, hogy Vilmos herceg is mindent megtesz azért, hogy felesége a lehető legkényelmesebben érezze magát gyógyulása alatt.

Fotó: Getty