Matthew Perry

Mélységesen szomorú dolgot állít Matthew Perry haláláról exbarátnője

Matthew Perry exbarátnője, Kayti Edwards azt feltételezi, hogy a Jóbarátok sztárja visszaeshetett a halála előtti időszakban.


„Ismerem Matthew-t, és tudom, hogy nem fulladt volna csak úgy vízbe”

mondta Edwards a brit Sun-nak egy nemrég megjelent interjúban.

„Szerintem lehet, hogy tablettákat szedett az ezt megelőző héten.”

Az egykori modell 2006-ban találkozott Perryvel egy Anonim Alkoholisták gyűlésen, majd ezt követően rövidebb ideig jártak is. Állítása szerint a kalandjuk vége után is közel maradtak egymáshoz, olyannyira, hogy a nő 2011-ben asszisztensként is dolgozott a színésznek.

Matthew Perryt október 28-án, 54 éves korában holtan találták a Los Angeles-i otthonában lévő jacuzzijában, ahol látszólag megfulladt.

Annak ellenére, hogy az első toxikológiai jelentésben nem találtak fentanilt vagy metamfetamint, Edwards szerint akkor sem áll össze a kép Matthew halálának részleteit illetően.

„Azt mondták, hogy a helyszínen nem találtak vényköteles fájdalomcsillapítót, ami nem lep meg, mert soha nem hagyott szanaszét gyógyszereket”

– mondta Edwards.

Perry Pacific Palisades-i lakásának helyiségeiben néhány vényköteles gyógyszertől eltekintve nem találtak illegális drogot.

Edwards véleménye szerint Perry utolsó Instagram-posztja olyan nyomokat rejtett, amelyek egy lehetséges visszaesés felé mutatnak. A komikus utolsó Instagram-posztja, amely öt nappal a halála előtt készült, egy fotó volt róla a jacuzziban, a következő aláírással:

„Mattman vagyok.”

Edwards szerint Perry „Mattman” használata állítólag azt jelezte, hogy ismét drogokhoz nyúlhatott.

„Ezt a Mattman dolgot nem akkor csinálta, amikor józan volt. Mattman akkor jött elő, amikor nem volt józan, és úgy érezte, hogy legyőzhetetlen”

– állítja Edwards.

Edwards továbbá azt állította, hogy Perry előszeretettel tartózkodott vízben, amikor alkoholt ivott vagy drogozott. Továbbá azt is elmesélte, hogy egy korábbi szomszédja egyszer meztelenül és illuminált állapotban találta őt meg a szomszéd medencéjében.

Bár az első toxikológiai jelentésben nem találtak fentanilt vagy metamfetamint Perry szervezetében, további vizsgálatok szükségesek, hogy megállapítsák a színész halálának valódi okát. Legjobb barátai azonban már elbúcsúztak tőle, Courtney Cox és Matt Le Blanc Instagram-posztban is kifejezték érzéseiket.