Leo Woodall

Ő Leo Woodall gyönyörű szerelme − íme kapcsolatuk teljes idővonala

Két évvel azután, hogy elkezdődött a műsor forgatása, amely összehozta őket, Meghann Fahy és Leo Woodall végre hivatalosan is felvállalták kapcsolatukat.


A pár karaktereinek A Fehér Lótusz második évadában nem sok interakciója volt (a nő egy boldog háziasszonyt alakított, aki mentálisan manipulálja szupergazdag férjét; a férfi egy lehetséges bűnözőt, aki a szexet használja fel a szegénység elkerüléséhez), de a kettőjük közötti szerelem egyértelműen kivirágzott Szicíliában.

Meghann Fahy

Fotó: Profimedia

Mutatjuk a kapcsolatuk teljes idővonalát, kezdve azzal, hogy hol tartanak most, visszalépegetve oda, ahol minden kezdődött:

2024. február: A szerelmük kikerült az Instagramra! Fahy feltöltött egy képet, amelyen kettejüket (hátulról nézve) New York belvárosában, egymást átkarolva sétálnak. Fahy pulóverén a „Pizza Shark Cape Cod" felirat olvasható, és a képaláírásban is utalt a sajtos ételre, ami így szól: „😊🍕💙".

A biztonság kedvéért bejelölte Woodallt is, aki így kommentálta a posztot: „Ki ez?"!

2024. február 8.: Jimmy Kimmel Live!

2024. január 15.: Az egész A Fehér Lótusz banda részt vesz az HBO & Max Post Emmy fogadásán, és elég egyértelmű, hogy Woodall és Fahy együtt vannak.

2023. november: A Bowery Hotelben „csókolóznak", és a járdán smárolnak New Yorkban, amit a paparazzók is lekapnak. Tényleg nagyon szerelmesnek tűnnek.

2023. július 2.: A pár mintha randevúzna a South Bank Sky Arts Awards fogadásán a londoni Savoy Hotelben.

2023. január 12.: Andy Cohen rákérdez a pletykákra Fahynál a Watch What Happens Live-ban, és bár a színész nem erősít meg semmit, de nem is tagad.

2022. szeptember 11.: Miután a forgatás befejeződik, Woodall posztol egy dömpinget a kulisszák mögötti pillanatokról, „that's amore" felirattal. A legelső kép egy tükörszelfi magáról és Fahy-ról.

2022. április 22.: A stáb gyorsan összebarátkozik, és Woodall felbukkan Fahy Instagramján, Haley Lu Richardson és Adam DiMarco főszereplőkkel együtt.

2022. február: A Fehér Lótusz második évadának szereplőgárdája Szicíliában kezdi meg a forgatásokat. Ez egy áttörő szerep Woodall számára, aki most a Netflix One Day című adaptációjában játszik. Meghann Fahy, aki a Merész csajok című sorozatban vált híressé, korábban három évig járt Billy Magnussennel.

Forrás: Glamourmagazine

Nyitókép: Profimedia