Jennifer Lopez A Wall Street pillangói című film premierjén a 2019-es Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon 2019. szeptember 07-én

Jennifer Lopez szerint az öregedés szexi

Az énekesnő szerint a kor előrehaladtával szerzett bölcsesség szebbé tesz, kívül és belül egyaránt.


Jennifer Lopez nemrég egy interjúban beszélt arról, hogy az öregedés is szexi, sőt, talán még szexibb is.

„Ahogy öregszel és több tapasztalatod lesz, gazdagabb emberré válsz, és többet tudsz nyújtani. Az az elképzelés, hogy 'Nincs semmi igazán értékes abban, ha egy 30 feletti nőt nézünk', annyira nevetséges, hogy az ellenkezője a helyesnek. Egyszerűen megnevettet”

– nyilatkozta az Elle magazinnak.

A színész-énekesnő szerint az emberek rájöttek, hogy a nők egyszerűen szexisebbek lesznek, ahogy öregszenek.

„Tanultabbak és karakteresebbek lesznek. Mindez nagyon szép és vonzó, és nem csak fizikailag, hanem belülről is, a szépség, amit az ember idősebb korával nyer, a bölcsesség, amit felszed”

Lopez régóta várt kilencedik stúdióalbuma, a This Is Me... Now február 16-i megjelenésére készül, amely közel egy évtized óta az első teljes hosszúságú kiadványa, és egyfajta kísérőalbuma a 2022-es This Is Me... Then-nek.

A lemez mellett egy film is megjelenik a popsztárról, a Dave Meyers által rendezett This Is Me… Now: The Film a Prime Videón lesz majd látható.

J.Lo. a magazinnak elmondta, úgy látja, hogy addig dolgozik, ameddig csak akar, kortól függetlenül.

„Nem tudom, mi az a kor. Lehet, hogy 70, lehet, hogy 80, lehet, hogy 90, nem tudom. De azt tudom, hogy ott van számomra, ha akarom, és ha alkotni akarok. Mindig is ez volt a gondolkodásmódom: soha nem hagyom, hogy bárki is dobozba zárjon a születési helyem, a származásom, a korom vagy bármi más miatt. Ezek a határok számomra nem léteznek.”

Lopez az interjúban arról is beszélt, miért fontos számára, hogy nőknek és nőkről szóló projekteket készítsen.

„Végeredményben nagyszerű filmeket akarsz csinálni. Nagyszerű televíziós műsort akarsz csinálni. És ez mindenkit meg kell, hogy érintsen. De ugyanakkor a női nézőpontból elmesélt történetek valóban jobban vonzzák a [női] közönséget, vagy jobban azonosulnak vele, vagy fanatikusabban és megszállottabban rajonganak érte, mert érzik, hogy nem a férfi szemszögből történik.A nagyszerű női producerek, rendezők és színészek, akik egyre inkább kezükbe veszik a karrierjük irányítását és saját anyagokat készítenek, nagyon izgalmas időszakot élünk a nők számára Hollywoodban. Már nem csak az élet sarkában vagy a történeteken kívül vagyunk. Mi vagyunk a történetek.”

– fogalmazott.

Hozzátette, hogy az egyik legfontosabb lecke, amit az évek során megtanult, hogy a nőknek maguknak kell vállalniuk a felelősséget, és nem várhatnak arra, hogy mások adják át nekik a szerepeket, ugyanakkor elismerte, hogy a felelősségvállalás elengedhetetlen ahhoz, hogy a dolgok megvalósuljanak.

„Sok színésznő mostanában a saját filmjeiket készítik és a saját anyagukat fejlesztik, és szerintem ez is kulcsfontosságú.”