egy légiutas-kísérő nő feltesz egy bőröndöt a tárolóba

Ezt a „gonosz" szokást mindannyian elkövettük már a repülőn

Az utazási etikett szabályaiban az emberek soha nem fognak egyetérteni. Hátra szabad-e például dönteni az ülést? Rossz emberré tesz, ha megtagadod az üléscserét egy gyerekkel? És szabad-e mezítláb járkálni a repülőgép folyosóin?


Egy iparági bennfentes tud segíteni az utolsó kérdésben − és a válasza egy határozott nem.

Az évek során a légiutas-kísérők a közösségi médiában is megosztották a legjobb utazási trükköket, kezdve a soha le nem foglalható üléseken át a kifogástalan alvási trükkökig. Ezek a bennfentes ismeretek a következő repülésed alkalmával a vízivástól is eltántorítanak. De amikor a TikToker légiutas-kísérője, @cherdallas megosztotta a listáját azokról a „förtelmes, gonosz, ördögi dolgokról”, amelyeket az utasok tesznek, néhány felhasználót határozottan meglepett.

Az év elején megosztott videóban egy meglepő repülési bűntettet sorolt fel, amiben mindannyian bűnösek vagyunk: italokat vagy palackokat tartunk a kézipoggyászunkban, amikor azok a fej feletti rekeszekben vannak tárolva. Hoppá!

@cherdallas Raise your hand if youve been personally victimized by a waterbottle in the overhead bin #flightattendantlife #falife✈️ #stewardess #travel #traveltiktok #aviationdaily #aviationlovers #travellover #flightreacts #flights #falifestyle✈️ #stewardess #flightattendant #flightattendants #fa ♬ Moonlite Love - Abir’yah

Elmagyarázta:

Bármilyen típusú palackot, amiben folyadék van, tilos a fej feletti tárolóba tenni. Az a vizes palack, amint felszállunk, ki fog szivárogni a tárolóba.

Bár ez viszonylag ártalmatlan cselekedetnek tűnhet, folytatta:

Nemcsak hogy mindenki más táskáját áztatja el, de ráömölhet egy utasra is.

A videóban, amelyet már több mint 1500-an lájkoltak, azt állítja, hogy további elfogadhatatlan viselkedés a következő: rosszul érzed magad repülés közben, és turbulencia közben kimész a mosdóba − különösen „férfiként”. Hozzátette, hogy ezért a vécépapír a „legundorítóbb dolog a repülőn”.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Shutterstock