Sarolta hercegnő a szüleivel.

Sarolta hercegnő lemondhat a címekről? A szakértő szerint lehetséges

Sokan azt találgatják, hogy a most 8 éves Sarolta hercegnő milyen királyi címet kap, ha idősebb lesz.


Keringtek már korábban olyan pletykák, hogy Sarolta lehet az új edinburghi hercegnő, de ez jelenleg nem tűnik túl valószínűnek, ugyanis nemrégiben Eduárd herceget nevezték ki erre a posztra.

Sokkal valószínűbb, hogy amikor Vilmos király lesz, a most nyolcéves kislány átveszi a királyi hercegnői címet Anna hercegnőtől.

Ez is érdekelhet: Sarolta hercegnő és György herceg ezen a humoros becenéven szólítják apjukat

Jennie Bond királyi szakértő szerint azonban van még egy opció, miszerint Sarolta nem akar majd további címeket, hogy normálisabb életet élhessen.

Szerintem egy nagyon modern korszakban leszünk, amikor eljön az idő, hogy Vilmos király legyen. Megkérdőjelezem, hogy Sarolta több címmel akarja-e majd terhelni magát. Lehet, hogy addigra már dolgozó nő lesz. A dolgok nagyon sokat változhatnak a következő generációnál

– mondta Bond az OK!-nak.

Ennek ellenére a szakértő egyáltalán nem zárja ki a királyi hercegnő-opciót.

A természetes lehetőségnek tűnik számomra, hogy királyi hercegnő lesz belőle. Ez ugyanis a hagyományosabb út, hogy a legidősebb lányból királyi hercegnő lesz, szóval ha pénzt tennék rá, valószínűleg ez lenne az. De azt is gondolom, hogy lehet, hogy csak úgy érzi, hogy Sarolta hercegnő akar maradni

– magyarázta Bond.

Forrás: Marie Claire UK

Kép: Getty Images