Sihloh

Így reagált Brad Pitt arra, hogy lánya elhagyná a nevét

Brad Pitt állítólag „tisztában van vele”, hogy Angelina Jolie-val közös lányuk, Shiloh elhagyja a vezetéknevét, és reagált is a felvetésre.


Tisztában van vele és feldúlt, hogy Shiloh elhagyta a vezetéknevét. Soha nem érzett még akkora örömöt, mint amikor megszületett. Mindig is szeretett volna egy lányt. Az emlékeztető, hogy elvesztette a gyerekeit, természetesen nem könnyű Bradnek. Szereti a gyerekeit és hiányoznak neki. Ez nagyon szomorú

− mondta egy forrás a People-nek.

A bennfentes megjegyezte, hogy bár a színész „boldog” barátnőjével, Ines de Ramonnal, a hat gyerekétől való elválás „fáj neki”.

Egy másik forrás a következőket mondta az outletnek:

Még mindig rettenetesen szereti az összes gyerekét. Ez az egész folyamat nagyon nehéz volt az egész család számára.

Shiloh május 27-én, 18. születésnapján kérvényezte, hogy törvényesen hagyja el a „Pitt”-et a nevéből. Bár a tinédzser névváltoztatását még nem engedélyezték, az új neve állítólag „Shiloh Jolie” lesz.

Shiloh nem az egyetlen a Jolie-Pitt gyerekek közül, aki elhagyta a vezetéknevét. Az emberek először a múlt hónapban, a The Outsiders címűszíndarab közreműködő listájánál vették észre, hogy Vivienne is elhagyta az apja vezetéknevét. A táncos − aki segített Jolie-nak a Broadway-darab produceri munkájában − állítólag „Vivienne Jolie” néven szerepelt a leírásban.

Tavaly Zahara is elhagyta a „Pitt"-et a nevéből az atlantai Spelman College-ban tartott Alpha Kappa Alpha diákszövetségi beavatási ceremóniáján.

A hagyatéki eljárás során a 19 éves lány „Zahara Marley Jolie”-ként emlegette magát. A Us Weekly pedig 2021-ben arról számolt be, hogy Pitt és Jolie fia, a 22 éves Maddox „nem a Pitt nevet használja vezetéknévként a nem legális dokumentumokon, hanem a Jolie-t”.

Nem világos, hogy a gyerekek mikor váltak elhidegültté a 60 éves Pitt-től, de Pax egy 2020-as apák napi posztban „világklasszis seggfejnek” nevezte az apját.

Semmi figyelmet vagy empátiát nem mutatsz a 4 legkisebb gyermeked iránt, akik reszketnek a félelemtől, amikor a jelenlétedben vannak

− folytatta, látszólag egy 2016-os incidensre utalva, amikor Pitt állítólag „verbálisan bántalmazó és fizikailag erőszakos lett a gyerekeivel” egy magángép fedélzetén. A színésznő 2016-ban adta be a válókeresetet Pitt ellen, és kérte a hat gyermekük teljes felügyeleti jogát. Bár az egykori párt 2019-ben jogilag egyedülállónak nyilvánították, a válóperük továbbra is folyamatban van.

Forrás: Pagesix

Nyitókép: Getty Images