Vilmos és Harry herceg

Harry herceg elmenne barátja esküvőjére, de képtelen Vilmossal találkozni

Hugh Grosvenor a királyi testvérpár jó barátja a jövő hónapban házasodik, és úgy tudni, hogy a királyi család egyes tagjai is jelen lesznek, kivéve Harry herceget.


Arról korábban már mi is beszámoltunk, hogy Harry herceg visszautasította a meghívást közeli barátja esküvőjére, és egy királyi szakértő szerint ennek a hátterében a Vilmos herceggel való megromlott kapcsolata áll.

Hugh Grosvenor, Westminster 7. hercege június 7-én házasodik össze Olivia Hensonnal a Chesteri Székesegyházban. Hugh Harry és Vilmos közeli barátja, és a királyi család tagjai várhatóan jelen lesznek a jeles napon.

A sussexi herceg azonban visszautasította az esküvői meghívót. Tom Quinn királyi író most pedig azt állítja, hogy Harry először meggondolta magát, hogy mégis megjelenne a ceremónián, azonban végül úgy döntött, nem akarja újra látni bátyját.

Ha már királyi család: Vilmos herceg ezen a megjelenésen is Katalint védte

Kizárólag a Mirror magazinjának nyilatkozva Tom azt mondta:

„Harry döntése, hogy nem vesz részt régi barátja, Hugh Grosvenor esküvőjén, valószínűleg elkerülhetetlen volt, miután rájött, hogy a bátyja is ott lesz.”

A szakértő elmondása szerint egy a sussexi herceghez közel álló barát ezt mondta:

„Harry határozottan megbánta, hogy visszautasította a meghívást Hugh esküvőjére, de nem bírja elviselni a gondolatot, hogy egy épületben legyen a bátyjával, nemhogy egy szobában.”

Tom azt is elmondta, hogy:

„Harry utálja a gondolatot, hogy teljesen elveszíti a kapcsolatot a régi etoni és katona barátaival, és hozzá közel álló Hugh Grosvenorral, de részt venni egy olyan esküvőn, amelyen a bátyja is ott lesz, képtelenség számára.”
Vilmos \u00e9s Harry herceg 2015-benFotó: Getty

Fotó: Getty