Diana brit walesi hercegnő 1987-ben

Vilmos herceg szerint Diana hercegnő odáig volt Kevin Costnerért

Fia szerint Diana hercegnőnek nagyon tetszett a színész.

Kevin Costner nemrég a People-nek nyilatkozva felidézte, hogy évekkel korábban találkozott Vilmos walesi herceggel, aki egy vele folytatott magánbeszélgetés során elárulta neki, hogy édesanyja annak idején odáig volt a színészért, sőt.

„Azt az üzenetet kaptam, hogy a herceg szívesen beszélgetne velem. Találkoztunk ebben a szobában, és csak mi ketten voltunk. Odajött, és kezet fogtunk. Az első mondata az volt, hogy 'Tudod, az anyukámnak tetszettél'”

– emlékezett vissza Costner.

Bár a színész nem árult el további részleteket a Vilmossal folytatott beszélgetéséről, szerinte a herceg nagyon kedves volt és a színész jó emlékekkel távozott a találkozóról.

Az Oscar-díjas színész 2019-ben a People-nek elmondta, hogy Diana hercegnővel együtt tervezte az 1992-es Több mint testőr című film folytatását, melyben Whitney Houston oldalán játszott.

„Volt egy pillanat, amikor ez tényleg megvalósulni látszott, nagyon csendben, mert én így működöm”

– mondta Costner, hozzátéve, hogy Sára yorki hercegné mutatta be Dianának.

Olyan édes volt. Sarah volt az, aki ezt összehozta. Sarah nagyon jó fej volt. Amikor azt mondhatta volna, hogy 'Hát, én is hercegnő vagyok. Mi van velem?' Egyáltalán nem ezt tette. Diana és én beszélgetni kezdtünk.

Costner nem először beszélt arról, hogy majdnem együtt dolgozott Dianával. Az Entertainment Tonightnak 2019-ben azt nyilatkozta, hogy a stúdiónak tetszett a Több mint testőr folytatásának ötlete Diana hercegnővel.

Csak arra emlékszem, hogy hihetetlenül kedves volt [Diana] a telefonban, amikor feltette a kérdéseket. Azt kérdezte: 'Lesz olyan, mint egy csókjelenet? De ezt nagyon tisztelettudóan mondta – egy kicsit ideges volt, mert szerintem az élete nagyon szabályozott volt

– idézte fel egy Dianával folytatott telefonbeszélgetésüket.

A színész végül megkapta a folytatás forgatókönyvét, de mindössze egy nappal azelőtt, hogy Diana 1997 augusztusában autóbalesetben meghalt.

(Bustle)

Nyitókép: Profimedia