Margot Robbie a SAG-díjátadón

Margot Robbie körömszíne lehet a tavasz slágere − Barbie cipői ihlették

Margot Robbie zseniális Barbie-val kapcsolatos utalásokat rejt el megjelenéseiben. A sztár és szépség csapata rendszeresen merít a Barbie-univerzumból, egészen az 1959-es első babáig visszanyúlóan. A 2024-es SAG-díjátadón Robbie nem egy híres Barbie-ruha couture-rekreációját viselte, mint oly sokszor, hanem a manikűrjével kacsintott a babára.Betina Goldstein manikűrös, aki gyakran dolgozik együtt Robbie-val, és a Barbie sajtóturné szerves része volt, Barbie egyik legikonikusabb kiegészítőjét vette alapul, amikor Robbie körmeit elkészítette az estére: a cipőjét!

Goldstein egy átlátszó zselés manikűrt készített Chanel körömlakkok zseniális keverékével.

A zselés rózsaszín körmeit a klasszikus vintage Barbie zselés cipők inspirálták, és színben illeszkedtek a ruhájához

− írta az Instagramon, és megosztott néhány inspirációs képet is, hogy a rajongók pontosan láthassák, honnan származik a megjelenés.

A nem teljesen áttetsző körmök elkészítéséhez Goldstein négy csepp Chanel Le Vernis Longwear körömfestéket kevert össze a Skieuse, egy rágógumi rózsaszínű színből és egy csepp Diva, azaz forró rózsaszínű színből. Ezután hozzáadott egy csepp Sun Drop-ot, egy tompa korallszínt, és három csepp Le Gel Coat fedőlakkot, nemcsak a fényesség, hanem a zselés textúra érdekében is. A végső árnyalat illett Robbie finom rózsaszín szemhéjfestékéhez és rúzsához, valamint a Schiaparelli-övének rózsaszínéhez.

Pati Dubroff sminkmester szintén egy teljesen rózsaszín Chanel termékekből álló palettát használt a sztáron, köztük a Les 4 Ombres Multi-Effect Quadra szemhéjfesték palettát Coral Treasure színben és a Rouge Coco Baume színezett ajakbalzsamot Flirty Coral és My Rose kombinációban.

Nem ez az első alkalom, hogy Margot Robbie a körmeivel tiszteleg Barbie előtt. A 2024-es Critics' Choice Awards díjátadóra Tom Bachik manikűrös egy Barbie kezére emlékeztető „tónusos manikűrt" készített. Vajon az Oscar-díjátadón mit hoz majd a színésznő? Valószínűleg Robbie és glam csapata oda is valami látványosat tervez.

Forrás: Glamour

Nyitókép: Profimedia