A Bridgerton család harmadik évadának jelenete

Íme 8 A Bridgerton család legkáprázatosabb ruhái közül

Kedves nyájas olvasó! Míg tűkön ülve várjuk A Bridgerton család sorozat harmadik évadának befejezését, tekintsünk vissza az első két évad kiemelkedő divatpillanataira. Mutatjuk a sorozat 8 legkáprázatosabb ruhakölteményét!


A Featherington család aranyozott ruhái

A Featherington család erősen kezdte a szezont, mikor lecserélte unalmas sárga színösszeállítását négy káprázatos, aranyozott ruhakölteményre.

Edwina Sharma pasztell rózsaszín gyöngyös ruhája

A gyöngyök és a pasztellszínek az egész második évadban Edwina védjegyévé váltak, amint azt ez az édes halványrózsaszín ruha is bizonyítja a bemutatkozó epizódjában.

Lady Danbury jeges báli ruhája

Lady Danbury teljesen ellopta a show-t ezzel a gyémántokkal kirakott ezüst ruhával, amelyhez díszes tiara, nyaklánc és nyakék párosult.

Daphne és Eloise Bridgerton nappali ruhái

Az udvarlók fogadása közben Daphne és Eloise púderkék és mentazöld ruhát viselt. A sorozat jelmeztervezője, Ellen Mirojnick szerint szándékosan tartotta a Bridgerton-nőket lágy pasztellszínekben és tompa árnyalatokban, hogy jelezze társadalmi előkelőségüket.

Eloise Bridgerton debütáló ruhája

Mivel Eloise Bridgertont ekkor még nem vezették be a társaságban, a ruha, amelyet a debütálására viselt, visszafogottabb volt, mint a nővéreé. Ennek ellenére imádtuk a fodros részleteket, a rózsaszín selyemszíjakat és masnikat.

Daphne Bridgerton debütáló megjelenése

Az egész első évad Daphne debütálása körül forog, így kihagyhatatlan, hogy megemlítsük az álomszép ruháját. Az aranyhímzéssel díszített fehér ruhában nem csoda, hogy Charlotte királynő „hibátlannak” nevezte.

Lady Portia Featherington piknik öltözéke

Portia Featherington sosem volt a visszafogott megjelenés híve: egy parkbeli pikniken egy hosszú ujjú, fűzős derekú lila ruhát viselt, feltűnő dekoltázzsal.

Kate Sharma kék ruhája

Sharma előszeretettel viselte a második évadban a kék árnyalatot, mely tökéletesen passzolt Anthony Bridgerton kék öltönyeivel.

Nyitókép: Instagram