Hosszú, egyenes hajú nő

5 hajtrend, ami 2023-ban dominálni fog

A Google trendadatok elemzése alapján öt hajtrend fogja uralni a jövő évünket. A lófaroktól a klipszeken át a rézszínű árnyalatokig az alábbi öt hajtrend már most felkapott a Google keresőben.

1. Kisiskolás hajkiegészítők

A TikTok-on 749 ezer megtekintéssnél jár a preppy girl haj hashtag, mely magyarul a kisiskolás hajviseletet jelenti. Ennek jellemzői közé tartoznak a klipszek, hajszalagok, elegáns lófarokra és a párnázott vagy ékköves hajpántok.

2. Wednesday Addams

Mióta a Netflixen debütált a Wednesday című soroza, újra felkapottá vált a gótikus megjelenés. Az Addams család lány tagja, Wednesday kitűnő példája ennek, sminkje és frizurája is rengeteg inspirációt adott sokaknak.

Nem csoda, hogy a Wednesday Addams kifejezésre keresés 9800%-kal ugrott meg a Google-on, így valószínűleg a fodrászok számíthatnak arra, hogy sokan kérik majd ezt a frizurát.

3. Rézszínű haj

A rézszínű haj 2022-ben hatalmas trend volt, de úgy tűnik, jövőre is köztünk marad és a térhódításának még messze nincs vége. Mivel Kendall Jennert és Zendayát is láttuk idén rézszínű hajjal, nem meglepő, hogy szinte mindenki odavan ezért az árnyalatért, ráadásul csak az elmúlt hónapban 8000%-kal nőtt a Google-keresés a kifejezésre.

4. Lófarok

A lófarok örök, de újra és újra megmártózik a trendiségben, például most. A TikTok-on 3,2 milliárd megtekintéssel és a Google-keresések 181%-os növekedésével a lófarok várhatóan 2023-ban is töretlen népszerűségnek örvend majd.

5. hair cycling

Ha önmagában nem is egy frizura, de masszív 2023-as trend lesz. A hair cycling lényege a termékek váltogatása a hajápolási rutinban, hogy hajunk számára a legegészségesebb, legoptimálisabb eredményt érjük el. Fontos azonban, hogy hetente egy-egy pihenőnapot iktassunk be, hogy hajunk helyre tudja állítani magát az egyes termékek használata után.

Minden hair cycling rutin személyenként eltérő. Például, ha zsíros a hajtövünk, akkor tisztító fejbőrradírt használhatunk, ha száraz, tápláló vajakhoz nyúlhatunk, - csak be kell iktatnod néhány pihenőnapot. A Google-keresés 4600%-os növekedésével garantálhatjuk, hogy a TikTok rengeteg inspirációt tartogat majd azok számára, akik 2023-ban kipróbálnák ezt a rutint.