Zendaya

A H&M Beauty új, pénztárcabarát kollekciót dobott piacra Zendaya sminkesével

Az high street szépségipar virágzik, ami biztosítja, hogy az áhított sminktermékek és a megfizethető árak boldogan megférjenek egymás mellett. Most a H&M Beauty is csatlakozott a trendhez egy olyan kollekcióval, amelyet könnyű használni, és előcsalogatja a kreatív oldaladat.


Az új kollekció a színfalak mögötti szakértelmet hozza el a tömegekhez, de a művészek számára sem hagy kívánnivalót maga után. Ezeket a termékeket én is használom a saját készletemben: a formulák Olaszországban készülnek, így a termék színvonala tényleg magas. Most már ott tartunk, ahol az, hogy valami nem pigmentált vagy nem tartós, már nem kifogás

− nyilatkozta Raoúl Alejandre, a sminkmester, akit a svéd high street márka felkért, hogy keltse életre új termékcsaládját.

A 32 darabos vegán sminktermék-kollekcióban bronzosítók, újratölthető rúzsok, valamint highlighter és pirosító krémes és púderes változatai találhatók. Figyelemre méltó, hogy az összes termék ára 10 font (4400 forint) alatt van, és olyan bőrbarát összetevőkkel készült, mint a hialuronsav és az E-vitamin.

Raoúl a termékek londoni bemutatóján azt is elmondta, hogy a drapírozás a jellegzetes technikája, amelyet a híres ügyfeleinél is alkalmaz − a lenyűgöző névsorba tartozik Zendaya, Nicola Peltz-Brooklyn és Willow Smith is.

Hozzátette, hogy szereti a monokróm megjelenést, amikor először krémes pirosítót használ a szemen és az arcon, majd púderes pirosítóval és egy nagy, bolyhos ecsettel fixálja. A bronzosítót jobban szereti magasan az arccsontra helyezni, mint a mélyedésbe, mivel így nem tűnik olyan durvának, és nem húzza le az arcot.

Ha nincs semmi átmenet a szem vagy a halánték felé, akkor csak egy vonalnak tűnik. Ha kontúros hatást szeretnél, használj egy kicsit kúposabb ecsetet, hogy megteremtsd a definíciót. De az is jó, ha azokat a régimódi, nagy, bolyhos ecseteket használod, és csak elkezded dörzsölni, ami az arccsontról felfelé marad, így fokozatos hatást hozol létre

− magyarázta.

Amellett, hogy a szemöldökzselé vagy a szempillaspirál felvitele előtt drapírozást végzünk, azt is ajánlja, hogy ami az ecseten maradt, azt vigyük lefelé a nyakon és a fülek mögött, hogy a szín egyenletes maradjon.

A H&M Beauty új kínálatának egyik legfontosabb eleme a négy különböző termékből álló szempillaspirál-készlet, akár a teljes volumenű lobogást keresed, akár az elválasztott és meghosszabbított szempillákat kedveled. Raoúl szerint a szempillaspiráloknak nem árt, ha egy kicsit öregednek. Ezért a H&M Beauty egyik szempillaspirálja sem „túl nedves, amikor kihúzod a pálcát". Hozzáteszi, hogy inkább a végekkel kezdjük, mint a tövekkel, így a szempillák legyezőszerűen szét

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: