Manikűrözött kezű nő

Ragyogj ezzel a csodás manikűrrel idén karácsonykor!

Úgy tűnik, hogy a gyöngyházszínű körmök az idei tél nagy sztárjai.

Képzelj el néhány kecses és értékes gyöngyöt, amint körömdíszedben kavarognak, a csillogó hópelyhekre emlékeztetve egy fagyos reggelen. A gyöngyház körmök a mázas fánk körömtrend frissített változata, amely az idei karácsony elengedhetetlen szereplője.

A gyöngyházas téli manikűr alapja a legegyszerűbb gyöngyházfényű körömlakk, mely kavargó örvényként jelenik meg a körmökön, elegáns, ünnepi megjelenést kölcsönözve.

A téli gyöngyház körmök szépsége valójában a sokoldalúságukban rejlik. Akár egy karácsonyi partin, akár egy téli utazáson veszünk részt, ez a megjelenés valóban, jól és igazán kifejezi az évszak varázsát pusztán a körömdíszítésen keresztül.

2023 vitathatatlanul legnagyobb körömtrendjére, a mázas fánk manikűrre épülő gyöngyház manikűr azért népszerű, mert színtől és stílustól függetlenül természetesen kiegészít bármilyen ruhát, és garantáltan mesés csillogást kölcsönöz bármilyen öltözéknek, legyen az alkalmi vagy elegáns.

Így készítsük el

Ha saját magunknak készítenénk el ezt a manikűrt, válasszunk visszafogott fehér és ezüst körömlakk árnyalatot.

1. lépés: Mindig az ápolás legyen az első, így mindent manikűrt alaplakkozással kezdjünk, színtől és stílustól függetlenül ez a legfontosabb lépés a hosszan tartó, elegáns megjelenéshez.

2. lépés: A különleges megjelenéshez egy vékony rétegű áttetsző, természetesebb árnyalatot válasszunk, melyet akár rétegezve is felvihetünk, a még ragyogóbb eredmény érdekében. Az örvényszerű megjelenéshez egy pöttyöző eszközzel kontúrozhatjuk a gyöngyházfényű megjelenést, valamint kavaró mozdulatokkal, amíg a lakk még nedves. Választhatjuk a gyöngyházfényű téli francia tippeket is, ha csak a körömvégekre visszük fel azt.

3. lépés: Miután teljesen megszáradt az örvény minta, egy fedőlakkal zárjuk a manikűrt, mely a tartósság mellett megakadályozza a lepattogzást is.

(Glamour)

Nyitókép: Shutterstock