Sárga mintás fürdőruhában a tengerparton áll egy szőke nő

2023 nyári fürdőruha divatjai: ezeket szerezd be nyaralás előtt

Bár most még távolinak tűnhetnek a plusz 30 fokok, pikk-pakk eljön a fülledt nyár. Ahhoz, hogy még időben felkészüljünk a 2023-as nyári fürdőruha divatra, érdemes már most képbe kerülni vele.


Fodrok

A fodrok az idei fürdőruha szezonra ismét visszajönnek, mi pedig egyenesen imádjuk ezt! Egy egyszerű színű és fazonú fürdőruhát tökéletesen feldob és akár elegánssá varázsol pár fodorbetét. Érdemes olyan egybefürdőruhát választani, mely a fodrokon kívül állítható pántokkal rendelkezik, hogy a mellkosarak pontosan a megfelelő helyen legyenek és ne okozzanak kényelmetlenséget.

Baywatch stílus

Ha szeretnél egy igazán Baywatchos pillanatot magadnak idén nyáron, akkor érdemes beszerezned egy sportos, mégis szexi egyrészes fürdőruhát. Érdemes olyat keresned, mely hátul teljes fedésű, elöl azonban felveszi az alakod és csinosan kiemeli a formáidat. Az külön piros pont, ha az eredeti sorozat színében, azaz pirosban vásárolod meg.

Klasszikus, kis extrával

A klasszikus bikinik örökzöldek, így ezzel sosem nyúlhatunk mellé. A 2023-as divat azonban úgy tűnik, hogy ezt a klasszikus fazont színekben és a mintázatban extrázza meg. A fürdőruhák ugyanis – nagyrészt az új Barbie filmnek köszönhetően – a neon minden árnyalatában tündökölni fognak a strandokon. Ne féljünk élénkebb színekben vásárolni idén nyárra. Szóba jöhet a rózsaszín, kék, de még akár a zöld is.