Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker az És egyszer csak... forgatásán leváltotta ikonikus magassarkúját

Miközben az És egyszer csak... című sorozat közelgő harmadik évadát forgatta New Yorkban, Sarah Jessica Parkert két teljesen különböző öltözékben fotózták le. Az egyikre azt mondhatnánk, hogy „Tipikus Carrie, igen!", a másikra meg inkább azt, hogy „...Carrie?".


Kezdjük a kényelmes, de nem márkás ruhával. A Sarita Choudhuryval való forgatáson nemrég Parker az 1970-es Ossie Clark traffic light" ruhát viselte, egy vintage darabot, amit Bradshaw kétségkívül nagy becsben tartana.

Egy funky oversized napkalappal Maryam Keyhanitól (tudjuk, hogy Carrie mennyire szereti a fejdíszeket) és egy lila Pierre Cardin crossbody táskával egészítette ki a szettet. Piknikre vagy egy sétára a parkban is megfelel, még akkor is, ha teljesen elütött Choudry elegáns együttesétől.

Sarah Jessica Parker

Fotó: Profimédia

De ott van még a cipője is, ami nem más, mint egy Dr. Scholl's Original szandál. A tűsarkú cipők szerelmese számára ez furcsa választásnak tűnik...

Mondjuk azt, hogy néha a lábaknak is meg kell pihenni.

Ha már itt tartunk, Parker később egy Simone Rocha ruhát és kabátot viselt, ami abszolút tökéletes választás volt.

A ruhát Aquazzura magassarkú cipővel és Marlo Laz, Heili Rocks és Kwit ékszerekkel stilizálta. Emellett, igazi NYC-lányos stílusban, az egyik képen látszik, hogy a színésznő egy csomó cuccot tart az egyik kezében, mert nem volt a ruhához illő táskája. Van itt kesztyű, telefon, pénztárca, minden, amire egy városi lánynak szüksége lehet.

És vajon hová megy? Balettre? Charlotte-hoz vacsorázni? Randira?


Itt pedig egy másik szett, amiben nemrég kapták lencsevégre Parkert. Úgy tűnik, a rózsaszín-zöld kombináció most nagyon bejön Carrie-nek.

Forrás: Glamourmagazine

Nyitókép: James Devaney/GC Images