körömlakkokat tart egy női kéz

5 indok, amiért a zselés köröm lesz majd a legújabb rögeszméd

Ha szereted követni a legújabb szépségtrendeket, akkor biztos vagyok benne, hogy találkoztál már a zselés körmökkel.


A trenddiktátorok szerint a zselés vagy „szirupos" körmök jövő tavasszal és nyáron mindenhol jelen lesznek. A megjelenés célja, hogy egy ultrafényes manikűrt kapj, amely átlátszó, majdnem olyan, mint az ólomüveg. Bár bonyolultnak tűnhet, valójában könnyen megvalósítható, és bármilyen színnel elkészíthető, hogy megfeleljen a stílusodnak. Szóval, akár körömminimalista vagy, akár szereted feldobni a manikűröd, az alábbiakban pár zselés körömdizájnt gyűjtöttünk össze neked inspirációként.

​1. Absztrakt krómszínű vonalak

Mind a krómdizájn, mind az absztrakt vonalak tuti módjai annak, hogy feldobd a körömdizájnjaidat. Ez a manikűr pedig minden igényt kielégít, mivel a természetes rózsaszín alap lehetővé teszi, hogy az ezüst minták kiemelkedjenek rajta.

​2. Áfonya zselés körmök

Hagyd az áfonyás tejkörmöket − az áfonyás zselés körmök átveszik a helyüket. A népszerű, ételekkel kapcsolatos szépségtrendek követője ez a kobaltkék árnyalat, és biztos, hogy el fogja venni az étvágyadat.

​3. 3D Aura Mani

Nehéz nem elpirulni ezektől a rózsaszín aurás körmöktől. Az aurás körmöket úgy érik el, hogy minden köröm közepére egy kis kört festenek airbrush-sal. Mivel ezt a dizájnt bármilyen színkombinációval megkaphatod, a lehetőségek határtalanok. Feldobhatod, ha egy átlátszó árnyalatot próbálsz ki az alapszínnek, hogy szirupos, zselés hatást érj el.

​4. Absztrakt citrusos zselés körmök

Egyszerű módja annak, hogy kísérletezz a körmeiddel, ha valamilyen élénk szín mellett döntesz. Ez a dizájn az élénk színt a textúrával házasítja össze, így egy absztrakt illúziót létrehozva, amely ugyanazt a színt használja az alaplakkhoz és az örvényekhez is.

​5. Fekete boszorkányos manikűr

Add hozzá ezt a körmöt a halloweeni kinézetedhez, tuti a siker! Ehhez a pikkelyes manikűrhöz próbálj ki egy áttetsző fekete lakkot, majd menj át rajta fekete lakkal vagy virágzó zselével, ami középen és oldalt kis, vízszintes vonalakat hoz létre, amelyek egy kígyó bőrére emlékeztetnek. A fényes megjelenés érdekében fejezd be fedőlakkal.

Forrás: Elle

Nyitókép: Shutterstock