3-test-probléma

Ez a sci-fi feldolgozás minden mást maga mögé utasít most a Netflixen

A 3-test-probléma jelenleg az egyik legnépszerűbb sorozat a Netflixen a streamingszolgáltató nyilvános rangsorolási rendszere szerint.


A Cixin LiuA háromtest-probléma című regénye alapján készült sci-fi sorozat a Trónok harca showrunnereinek, David Benioffnak és D. B. Weissnek, valamint Alexander Woo-nak a legújabb alkotása. Március 21-én mutatták be, és a kritikusoktól kedvező kritikákat kapott, a kínai közönség azonban vegyesebben reagált rá.

A 3-test-probléma egy csoport mai tudóst követ, akiknek össze kell fogniuk, hogy megvédjék az emberiséget egy fenyegető veszélytől, amely egy asztrofizikus végzetes döntéséből ered az 1960-as évek kínai kulturális forradalma idején. A szereplők között szerepel Jovan Adepo, John Bradley, Rosalind Chao, Liam Cunningham, Eiza González és Jess Hong.

Hoztunk pár másik trendi műsort is a streamingszolgáltatóktól, szóval érdemes tovább olvasnod!

​Csend a forgatáson - A gyerektévé sötét oldala

A március 17-én és 18-án megjelenő négyrészes sorozat a gyermek-televíziós gyártás mérgező kultúráját járja körül az 1990-es évek végétől a 2010-es évek elejéig. A Csend a forgatáson különösen Dan Schneider Nickelodeon-producerként eltöltött idejére és Drake Bellnek a Brian Peck dialógusedző által elkövetett szexuális visszaélésekkel kapcsolatos vádjaira összpontosít.

​Palm Royale

A Palm Royale jelenleg a legnépszerűbb műsor az Apple TV+-on. A 10 részes vígjáték-dráma Juliet McDaniel 2018-as Mr. & Mrs. American Pie című regénye alapján készült, és egy nő erőfeszítéseit követi nyomon, hogy betörjön a Palm Beach-i előkelő társaságba az 1960-as években. Az első három epizód premierje március 20-án volt, az új részek pedig május 8-ig minden szerdán érkeznek. A sorozat főszereplői Kristen Wiig, Ricky Martin, Josh Lucas, Leslie Bibb, Amber Chardae Robinson, Laura Dern és Allison Janney.

​X-Men '97

Az X-Men '97 nagyon trendi most a Disney+-on. Az animációs sorozat premierje március 20-án volt. Az 1990-es évekbeli X-Men: Az animásciós sorozat felújítása ott folytatja, ahol az eredeti abbamaradt, és több eredeti szinkronszínész is szerepel benne. A Marvel Studios már megerősítette, hogy készül a második évad, bár a sorozat alkotóját és vezető íróját, Beau DeMayo-t nem sokkal a sorozat megjelenése előtt kirúgták.

​A Grace klinika

A hosszú ideje futó orvosi dráma jelenleg a Hulu egyik legnézettebb műsora. A Shonda Rhimes sikersorozat egy fiktív seattle-i kórházban játszódik, és Dr. Meredith Grey és számos orvoskollégája karrierjét és magánéletét követi nyomon. Bár a címszereplő Ellen Pompeo 19 évad után kiszállt a sorozatból, a sorozat nemrég visszatért a 20. évaddal.


Forrás: HuffPost Life

Nyitókép: Netflix