Ambika Mod és Leo Woodall a One Day egyik jelenetében

Újabb sorozatot tervez a Netflix a One Day alkotójával

Az One Day Netflix-adaptáció ugyan csak néhány hete került fel a streamingplatformra, de máris hatalmas sikert aratott. Leo Woodall és Ambika Mod főszereplésével a megjelenése óta állítólag már több mint 15 millióan nézték meg.


A sorozat David Nicholls azonos című könyvén alapul. A One Day eredetileg 2009-ben jelent meg, és hamar bestsellerré vált, végül 2011-ben kapta meg a hollywoodi feldolgozást, Anne Hathaway főszereplésével, mint Emma és Jim Sturgess alakításával, aki Dextert játszotta.

Bennfentesek szerint a One Day folytatásában reménykedők a közeljövőben újabb könnyfakasztó filmet kaphatnak.

Egy forrás azt állítja, hogy a Netflix főnökei jelenleg azon dolgoznak, hogy megszerezzék David Nicholl következő könyvének tévés jogait, amely még nem jelent meg. A You Are Here című regény 2024. április 23-án jelenik meg, és a producerek állítólag nagyon szeretnék a szerző további műveit is adaptálni a One Day sikere után.

One Day | Official Trailer | Netflix

Egy forrás a Daily Mirrornak nyilatkozott:

A Netflix főnökei tudták, hogy a One Day-jel nyertesre találtak. Jelenleg is azon vannak, hogy új szerződést írjanak alá David következő kiadványára, amely ugyanolyan könnyfakasztónak ígérkezik.

Bár a You Are Here nem a népszerű sorozat folytatása, ugyanolyan kedvező fogadtatásban részesülhet, mivel ez is egy újabb, szívbemarkoló szerelmi történet.

A Waterstones-on található szinopszis így szól:

David Nicholls új szerelmi története, a You Are Here az első találkozások, a második esélyek és a hazatalálás regénye.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Profimedia