Katalin és Vilmos A korona új évadában

A korona 6. évadából megtudjuk Vilmos és Katalin fedőneveit

A korona hatodik évada - mely egyben a sorozat befejezése is -, két részletben érkezik a Netflixre. A második fele majd csak jövő hónapban lesz látható, ahol már Katalin hercegné és Vilmos herceg románca lesz a fókuszban.


A korona utolsó évadának második részében néhány új szereplővel bővül a sorozat. Köztük Ed McVey és Meg Bellamy lesznek az új szereplők, akik Vilmos herceg és Kate Middleton szerepében érkeznek a fedélzetre.

A 2000-es évek elején játszódó sorozat a mostani walesi herceg és hercegnő korai románcát követi majd nyomon, az első találkozásuktól a St Andrews Egyetemen, egészen a magánéletért folytatott küzdelmeikig. A közelgő megjelenés kapcsán pedig új titkok kerültek felszínre.

Vilmos \u00e9s Katalin 2008-banVilmos dühös levelet írt a paprazzóknak, hogy megvédje KatalintFotó: Anwar Hussein Collection/ROTA/WireImage

A szóban forgó titok Vilmos herceg és Katalin hercegné kapcsolatának első napjaiból származik és a fedőneveikkel kapcsolatos. Vilmos herceg az egyetemi éveiben ugyanis álnevet használt, hogy a kapcsolatukat teljesen távol tartsa a reflektorfénytől.

Mivel az újságírók és a paparazzók állítólag diáktársaknak adták ki magukat, hogy megszerezzék a legfrissebb híreket, Vilmos herceg titkos nevet használt, a közeli barátok előtt, ami a „Steve” becenév volt.

Ez állítólag lehetővé tette Katalin számára, hogy az egyetemi barátaival kibeszélje a „Steve”-vel való kapcsolatát és így a közös barátaik gyanú nélkül hivatkozhassanak „Steve és Katalin kapcsolatára”.

Erre azért kerül sor, mert a források az Us Weekly-n keresztül arról számoltak be, hogy a walesi hercegnő aggódik A korona című sorozatban való közelgő szerepeltetése miatt.

A források szerint a walesi hercegnő úgy véli, hogy a sorozat nagyon kiváltságos, szerelmes fiatal nőként ábrázolhatja őt, és szeretné megelőzni az ítélkezéseket.

„Katali azt szeretné, ha az emberek erős vezetőnek látnák őt, olyasvalakinek, aki képes átvinni a királynői címet egy új generációba. Nadrágokat, lazább ingeket és kevésbé drága ruhákat hord, a hosszú ruhákat és a magassarkút pedig leveti a könnyebben elérhető darabokért”

– mondta a párhoz közelálló forrás.

A korona hatodik évadának második része december 14-én kerül fel a streamingre.

Nyitókép: Instagram

(Marie Claire)