Az igazság ára, jelenetkép

Lesz 4. évada Az igazság árának? Ezt tudjuk eddig

Az igazság ára harmadik évada még csak most érkezett meg a Netflixre, de miután gyorsan végignéztük mind a tíz epizódot, nem tudunk nem gondolkodni azon, hogy mikor kapjuk meg a folytatást.


A legújabb évad október 17-én érkezett a Netflixre, a sorozatban Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo) az ártatlan Julian La Cosse (Devon Graye) védelmét látja el, akit Mickey egykori ügyfelének, az első évadból ismert Gloria Daytonnak a meggyilkolásával vádolnak, és közben egy veszélyes kartellel keveredik.

De vajon kapunk-e 4. évadot a sorozatból? Íme minden, amit az esetleges folytatásról tudunk.

​Megerősítették már a 4. évadot?

Mivel a harmadik évad még csak most jelent meg, egy kicsit elébe mentünk a dolgoknak, mivel a Netflix általában több hetet vár egy új évad megjelenése után, mielőtt megerősíti, hogy lehet-e szó további szériákról.

Bár a Netflix hivatalos tájékoztatást még nem adott ki az esetleges 4. évadról, a sorozat társ-showrunnerei, Ted Humphrey és Dailyn Rodriguez egy nemrég adott interjúban bizakodóan beszéltek a folytatás kapcsán.

Rodriguez elmondta:

Mindig felállítjuk az évad következő ügyét. Ez nem egészen a következő ügyet fogja előkészíteni, de a következő könyvet mindenképpen.

Az igazság áraMichael Connelly regényei alapján készült. A harmadik a The Gods of Guilt címűt adaptálja, és még rengeteg anyag van tartalékban.

Az igazs\u00e1g \u00e1ra, jelenetk\u00e9p

Fotó. Netflix

A sorozat társ-showrunnerje, Humphrey hozzátette:

Azt hiszem, elmondhatjuk, hogy ez az évad egy nagyon izgalmas és személyes módon lendít minket a 4. évadba.

Majd így folytatta:

Michael utalt arra, hogy a már megjelenteken túl potenciálisan egy újabb Lincoln Lawyer-könyvön dolgozik. Nyilvánvaló, hogy ha dolgozik egy könyvön, akkor nagyon szeretnénk elolvasni. Vannak belső terveink arra vonatkozóan, hogyan adaptáljuk az összes könyvet.

Ígéretesen hangzik!

Egy másik, nemrégiben adott interjúban a sorozat showrunnerje, Humphrey így nyilatkozott:

Úgy értem, a közönség kezében vagyunk, nem igaz? Optimisták vagyunk ezzel kapcsolatban, de nyilván a Netflixnél minden attól függ, hogy az aktuális évad nézettsége hogyan alakul. Szóval azt mondanám a rajongóinknak, hogy ha szeretnének egy negyedik évadot, akkor mindenképpen nézzék a mostanit és másokat is biztassanak erre.

A Lincoln Lawyer 4. évadának cselekménye

Hogyan nézne ki tehát egy lehetséges 4. évad cselekménye?

Humphrey showrunner megerősítette, hogy a harmadik évad végét tekintve, ami Sam Scales-szel a csomagtartóban ért véget, a negyedik évadban a The Law of Innocence című könyv folytatása lenne.

Eddig a Netflix sorozata három regényt adaptált az író sorozatából: The Fifth Witness, The Gods of Guilt és Az igazság ára című regényt, és nyitva hagyta aThe Law of Innocence-t.

​A Lincoln ügyvéd 4. évadának szereplőgárdája

Tekintettel arra, hogy a negyedik szériát még nem erősítették meg, még nem tudni, hogy a szereplők közül kik térnek vissza, bár arra számítunk, hogy Manuel Garcia-Rulfo újra eljátssza Mickey Haller ügyvéd szerepét.

Továbbá a következő kulcsszereplők visszatérésére is számítunk:

  • Becki Newton mint Lorna Crane
  • Jazz Raycole mint Izzy Letts
  • Angus Sampson mint Cisco
  • Yaya DaCosta mint Andrea Freemann
  • Krista Warner mint Hayley Haller
  • Neve Campbell mint Maggie McPherson

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Netflix