A Bridgerton család, jelenetkép Luke Thompsonnal

Ki lesz a felesége Benedict Bridgertonnak?

Kibe szeret végül bele Benedict Bridgerton? Ez a kérdés a rajongókat − még azokat is, akik olvasták a Juila Quinn-könyveket − az első évad óta foglalkoztatja. Hiszen a Netflix sorozata jól megcsavarta a szálakat, amikor a karakter Genevieve Delacroix-val, legutóbb pedig Lady Tilley Arnolddal és Paul Suarezzel bonyolódott kapcsolatba.


Most, hogy Benedict − és az őt alakító Luke Thompson − hivatalosan is vezeti majd A Bridgerton család negyedik évadát, joggal merülhet fel a kérdés, hogy a sorozat a több hármas szexjeleneten túl hogyan változtatja még meg a történetét. Szóval, íme, amit eddig tudunk a témáról.

​Kit vesz feleségül Benedict Bridgerton?

A Bridgerton-sorozat harmadik könyvében, a Tisztességes ajánlat címűben Benedict Bridgerton beleszeret Sophie Beckettbe.

Ez lényegében egy Hamupipőke-történet − Benedict egy álarcosbálon találkozik Sophie-val, és mindkettőjük számára szerelem lesz első látásra. Amit a férfi nem tud: a lány Penwood grófjának törvénytelen lánya, és apja halála óta cselédként dolgozik bántalmazó mostohaanyja házában. Amikor az óra éjfélt üt, a lány elmenekül, és Benedict éveken át keresi őt. Végül újra találkoznak, és... nos, a többit kitalálhatod. Sophie Bridgerton jól hangzik, nem?

​Miről fog szólni a Bridgerton 4. évada?

A Netflix a bejelentésben, miszerint Thompson vezeti majd a negyedik évadot, azzal ugratott minket, hogy Benedictet „leleplezték”, mint a következő kérőt − ez kétségtelenül egy odabólintás a Tisztességes ajánlat című könyvben megtörtént álarcosbálra. Tehát bár nem erősítették meg, de valószínűnek tűnik, hogy Sophie Beckett lesz a szerelme.

A showrunner és executive producer Jess Brownell még azt is megerősítette Sophie kapcsán, hogy „látni fogjuk őt”, bár részleteket nem árultak el arról, hogy mikor és hogyan.

​Ki fogja játszani Sophie Beckettet?

Sophie Beckett − és a leendő Sophie Bridgerton − szereposztását még nem jelentették be. Persze most, hogy Benedict elkezdte felfedezni a szexualitását, mindig fennáll a lehetőség, hogy a szerelme valaki egészen más lesz.

Én személy szerint úgy érzem, hogy Benedict az 1. és 2. évadban queer, és szerintem sok néző is így érezte. Az írói szobában ennek értelmet akartunk adni. Benedict kitalálja, hol a helye a társadalomban... és hogyan tudja megkerülni a társadalom szabályait, miközben hű marad önmagához

− mondta Brownell a Glamournak. A queer szál bevezetésére nem minden esetben reagáltak jól a nézők, Francescánál például nagy ellenérzéseket szült.

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Netflix