Bridgerton, jelenetkép

Újabb pletykák terjednek a Bridgerton harmadik évada kapcsán

A Bridgerton 3. évadára régóta várunk már, és az egyik szereplő szerint ez valószínűleg még így is lesz egy ideig.


Adjoa Andoh, aki Lady Danbury-t alakítja, nemrég a Digital Spy-nak elmondta, hogy a következő rész „már egy ideje a dobozban van", és jövőre debütál.

Addig is a rajongók elméleteket gyártanak − a forgatási fotókra, a homályos cselekményre utaló tippekre és persze a saját képzeletükre támaszkodva.

Most egy új Reddit-elmélet ígéretes fejleményt sejtet: Benedict szerelmi szála a 3. évadban mutatkozhat be, még akkor is, ha ez a rész elsősorban #Polinak (azaz Penelope-nak és Colinnak) lesz szentelve.

A u/PhilosopherFancy363636 nevű felhasználó szerint Sophie, Benedict szerelmi érdeklődése a Bridgerton-regényekben, Eloise szobalánya lehet a 3. évadban − utalva a Netflix szinopszisára, amely szerint Eloise „egy nagyon valószínűtlen helyen talál új barátot".

Benedict könyvében először egy álarcosbálon találkozik Sophie-val. u/PhilosopherFancy363636 azt javasolja, hogy „Eloise, miután barátságot kötött az említett szobalánnyal, és belefáradt, hogy egyedül van a bálokon", talán elhozza Sophie-t egy Bridgerton-bálra.

Esetleg „a szobalány elejt egy megjegyzést, hogy szeretné tudni, milyen egy bál", és Eloise engedelmeskedik neki. Mindkét forgatókönyv azzal végződik, hogy Benedict szerelembe esik.

Több rajongó is támogatta az elméletet a hozzászólásokban, u/plumpoof pedig azt írta, hogy „olyan aranyos" lenne, ha Eloise és Sophie először barátságot kötnének, hiszen ő és Benedict annyira közel állnak egymáshoz.

Ha valaki nyomon követi a Bridgerton-elméleteket, az tudja, hogy a rajongók már egy ideje úgy gondolják, hogy Sophie lesz Eloise szobalánya. Az egész a 2. évad első epizódjáig nyúlik vissza, amelyben Anthony azt mondta, hogy a háznak új segítőt kell felvennie a kishúgának − olyat, aki „még az előzőnél is akaratosabb". A 3. évad tehát tökéletes alkalom lenne arra, hogy Sophie előtérbe kerüljön.

Mint kiderült, u/PhilosopherFancy3636 elméletét némileg alátámasztja a Bridgerton-könyv, a Tisztességes ajánlat. Bár Sophie nem Eloise barátnőjeként vagy szobalányaként kezdi, egy ponton mégis Bridgertonéknak dolgozik.

Bár az események sorrendje más (a könyvben Benedict azután ajánlja fel Sophie-nak az állást, hogy már találkozott vele), a sorozat már korábban is változtatott a Bridgertonok idővonalának részletein.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Profimedia