Yerin Ha

Megcáfolták az egyik legnépszerűbb elméletet a Bridgerton 4. évada kapcsán

A Bridgerton család 4. évadának forgatása hivatalosan is elkezdődött, és a Netflix most elárult néhány érdekes részletet Benedict szerelmi történetéről.


Egy héttel azután, hogy a Netflix hivatalosan is bejelentette, hogy a Halo sztárja, Yerin Ha-t fogja játszani Sophie Baekot, az is kiderült, kik fogják játszani Sophie mostohaanyját és mostohatestvéreit. Ahogy a könyvek olvasói már tudják, a Tisztességes ajánlat egy igazi Hamupipőke-románcot mutat be, amelyben Sophie-nak ott kell hagynia kegyetlen mostohaanyját, Aramintát, hogy megtalálja a szerelmet − és a függetlenséget

A rajongók azt jósolták, hogy Cressida Cowper édesanyja veszi át Araminta szerepét a sorozatban. Joanna Bobin, aki Lady Cowpert alakítja, is Aramintaként is emlegette a karakterét, látszólag megerősítve ezzel, hogy ő fogja játszani Sophie mostohaanyját.

A Netflix szeptember 16-i sajtóközleményében azonban a streamingszolgáltató bejelentette, hogy a Harry Potterben is feltűnt Katie Leung fogja játszani Aramintát.

Igényes és nyers: Araminta nem reagál jól, ha bármi − vagy bárki − veszélyezteti a társadalmi rangját

− olvasható a karakterleírásában. Araminta lányait, Rosamundot és Posyt pedig Michelle Mao és Isabella Wei alakítják.

Ahogy azt a rajongók biztosan tudják, Leung játszotta Cho Changet a Harry Potter-filmekben. Azóta a színésznő kifejtette álláspontját a fandomban tapasztalt rasszizmusról, miután a Harry Potter-írónő, J.K. Rowling ellentmondásos megjegyzéseket tett a transzneműekről. Leung újabb szerepei közé tartozik az Arcane és A periféria című tévésorozat.

​A Bridgerton hagyomány folytatása

Leung messze nem az egyetlen Harry Potter-szereplő, aki megfordult Bridgertonok világában.

Amikor a romantikus sorozat debütált, a rajongók gyorsan rámutattak, hogy Regé-Jean Page feltűnt Bill és Fleur esküvőjén a Harry Potter és a Halál ereklyéi című filmben.

Freddie Stroma Friedrich hercege Daphne vonzalmáért versengett az első évadban, korábban pedig a színész Cormac McLaggent alakította a Potter-filmekben.

A kapcsolatok nem állnak meg itt. Mielőtt A Bridgerton család előzménysorozatában, a Sarolta királynőjében a fiatal Brimsley-t játszotta volna, Sam Clemmett Albus Potter − azaz Harry fia − szerepét alakította a Harry Potter és az elátkozott gyermek című darabban.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Profimédia