Fiatal nő popcornnal a kezében a Netflixet nézi

Filmek, amiket nagyon várunk 2024-ben

2024 a nagyvásznon megjelenő filmek éve lesz, hiszen számos, régóta halogatott kedvenc kerül végre a mozikba, valamint néhány várva várt folytatás is. Íme 3 film, amit nem hagyhatsz ki 2024-ben.


Joker: Folie à Deux 

Amióta a Joker több mint 1 milliárd dollárt hozott és a főszereplője elnyerte a legjobb színésznek járó Oscar-díjat, a várakozás az egekbe szökött Todd Phillips nyugtalanító pszichológiai thrillerének folytatása iránt. A film folytatása egy musical lesz, melyben Lady Gaga alakítja a különc Harley Quinnt, Phoenix Jokerje mellett.

Dűne - 2. rész

Timothée Chalamet és Zendaya párosa már többször bizonyított a képernyőkön. A nézők imádják őket és a Dűne első részének sikere után garantált volt a folytatás, melyet 2024-ben meg is kapunk.

Timothée csatába lovagol, Zendaya péppé veri az ellenségeit, Florence Pugh extravagáns láncpáncél fejdíszt ölt magára, hogy eljátssza a politikailag elkötelezett hercegnőt, Austin Butler pedig brutális gonosztevőt alakít - Denis Villeneuve elsöprő sci-fijének következő része perzselőnek ígérkezik.

Challengers


Egy újabb Zendaya-fronton megjelenő alkotás, amely már most garantálja a kasszasikert.

Nyitókép: Shutterstock

(Vogue)