A You sorozatának főszereplője

Imádtad a You-t? Akkor ezeket a sorozatokat muszáj megnézned, amíg várod az új évadot!

A Netflix You című sorozatának elmúlt négy évada során Joe Goldberg - akit a zseniális Penn Badgley alakít - sokak szívébe belelopta magát. A sármos pszichopata teljesen megváltoztatta a szerelemről és a megszállottságról alkotott képünket. Szerencsére a népszerű sorozatnak lesz egy ötödik évada is, azonban amíg azt várjuk, mutatunk ehhez hasonló műveket, amiket addig streamelhetünk.


Mocskos John

Szereplők: Amanda Peet, Christian Slater, Rachel Keller

Évadok: 2

Itt nézheted: Netflix

A Mocskos John első évadában a You-hoz hasonlóan egy karizmatikus orvos a főszereplő, aki egy Debra nevű egyedülálló anyával kezd randizni. A nő azonban nem veszi észre, hogy egy mesteri manipulátorral kezdett viszonyba, akinek igen sötét múltja van. A valós események által inspirált sorozat John pszichéjét tárja fel, miközben a pszichopata Debrát és családját veszi célba.

Mindhunter – Mit rejt a gyilkos agya

Szereplők: Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv

Évadok: 2

Itt nézheted: Netflix

A Mindhunter a 70-es évek végén és a 80-as évek elején játszódik és egy FBI-ügynökcsapat munkáját mutatja be, akik viselkedéstudományi egységet alkotják. A fő céljuk az, hogy a bebörtönzött sorozatgyilkosok elméjének tanulmányozásával, és e tudás alkalmazásával kiemelkedő eredményeket érjenek el a legnehezebb nyomozások során. A sorozat betekintést nyújt a sorozatgyilkosok profilalkotásának eredetébe, és hírhedt bűnözőket is megismerhetünk benne.

Ozark

Szereplők: Jason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz

Évadok: 4

Itt nézheted: Netflix

Bár az Ozark nem kifejezetten pszichológiai thriller, a középpontjában egy Joe-szerű karakter áll, akinek két nagyon különböző személyisége van és ezeket próbálja szinkronba hozni. Bateman játssza Marty Byrde-ot, a látszólag boldog családban élő pénzügyi tanácsadót, aki arra kényszerül, hogy családjával együtt a chicagói külvárosból az Ozarki-tóhoz költözzön, miután egy pénzmosási ügy szörnyen balul sül el. A költözés után Marty és felesége, Wendy még zavarosabb vizekre eveznek, és kapcsolatba kerülnek a helyi bűnözőkkel és a Kansas City-i maffiával.

Nyitókép: Instagram

(PureWow)