Sarolta királyné, jelenetkép

Lehet, hogy jön a Sarolta királyné folytatása?

Fontos hírek a Bridgerton-univerzumban: a 3. évad 2024 májusában érkezik. A népszerű sorozat harmadik része Penelope Featherington (Nicola Coughlan) és Colin Bridgerton (Luke Newton) románcára fog koncentrálni. Néhány rajongó azonban még mindig nem tette túl magát a 2023-ban debütáló Sarolta királyné előzménysorozaton.


A Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történetet egy 6 epizódos limitált sorozatnak tervezte a készítő Shonda Rhimes, de ő maga is kijelentette, hogy imádja a karaktereket, és még egy regényt is írt róluk.

Így, bár jelenleg nincsenek tervek további a Sarolta királynéra koncentráló epizódokra, Shonda az Entertainment Weeklynek elmondta:

Voltak kérdések, de még nem folytatok erről beszélgetéseket. Örökké tudnék Saroltával és Györggyel élni, de egy nagyon konkrét, lezárt történetet meséltünk el erről a bonyolult, tökéletlen szerelemről. De nem zárok ki semmit, mert sosem lehet tudni.

Tehát a sorozat alkotója nyitva hagyja az ajtót (még ha csak résnyire is), de mi a helyzet a sorozat sztárjaival? India Amarteifio (Sarolta királyné) így nyilatkozott:

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy olyan valakit alakíthatok, aki ennyire összetett. Abszolút szívesen csinálnék újra valamit ebben a birodalomban.

Arsema Thomas pedig, aki Lady Danbury-t alakította, kifejtette:

Megszállottja vagyok ennek a karakternek... ha újra felkérnek, hogy csináljam meg, akkor elfogadom.

Bár jelenleg nem tervezik a Sarolta királyné 2. évadát, mi a helyzet a sorozat többi szereplőjével? Az biztos, hogy a Bridgerton-univerzumban bőven van lehetőség további előzményekre. Shonda a Hello! interjújában foglalkozott a lehetőséggel. Azt mondta:

Nem tervezzük, hogy bárkit is konkrétan felfedezzünk. Csak azért csináltam ezt, mert annyira szenvedélyes voltam a téma iránt. Bár írás közben nagyon érdekelt Violet története. Szóval, majd meglátjuk.

Bár a jövő bizonytalan, egy dolgot biztosan tudunk: A Bridgerton család harmadik évada május 16-án kerül adásba a Netflixen, a második rész pedig június 13-án.

Forrás: Good Housekeeping

Nyitókép: Profimedia