Kristin Davis és Evan Handler a Szex és New York című tévésorozatban

A rajongók imádni fogják ezt a törölt Szex és New York-jelenetet

A jelenetet az eredeti sorozat 5. évadának fináléjához forgatták.

A Szex és New York című sorozatban Charlotte (Kristin Davis) második férje, Harry (Evan Handler) soha nem találkozott felesége exével, Trey-vel (Kyle MacLachlan). Vagy mégis? A sorozat egy most előkerült, törölt jelenetében a két férfi összetalálkozik egymással, és bebizonyosodik, hogy Harry pontosan az volt, amire Charlotte-nak szüksége volt, még ha akkor ezt nem is tudta.

A törölt jelenet az 5. évad Csak színjáték című záróepizódjában lett volna látható, melyben a négy barátnő és Harry Hamptonsba utazik egy ismerősük esküvőjére.

Az esküvő előtti medencés partin azonban hirtelen Trey is megjelenik, akit Charlotte először lát a válásuk óta. Zavarában megkéri Harryt, hogy gombolja be az ingét, és nézzen ki kevésbé lazán.

Harry azonban épp ellenkezőleg tesz, még lazábbra fogja, és leveszi az ingét, amikor Trey odasétál hozzájuk. Az exek feszült udvariaskodással üdvözlik egymást, mielőtt Harry odamegy, hogy bemutatkozzon.

„Helló, Harry Goldenblatt vagyok, én intéztem a válásodat”

– mondja magabiztosan Treynek, mielőtt megkérné Charlotte-ot, hogy kenje be naptejjel a leégett hátát.

A Reddit-rajongók többsége viccesnek találta a jelenetet, de sokan egyetértettek abban is, hogy a legjobb döntés volt kihagyni azt a sorozatból. Ettől függetlenül, ez egy kulcsfontosságú pont lett volna Charlotte-nak azon az úton, hogy elengedje a felszínes romantikus normáit, és vállalja kapcsolatát Harryvel.

(Bustle)

Nyitókép: Profimedia