A Szívek szállodája című sorozat szereplői

Ezért nem készült el soha a Szívek szállodája tervezett spin-offja

Új részletek láttak napvilágot a Szívek szállodája spin-offról, ami sosem készült el. A sorozat egyik írója, Stan Zimmerman nemrég megnyílt a sorozattervről (melynek címe Windward Circle volt), és elárulta, miért nem került adásba soha.


Mint Zimmerman elmondta, a Szívek szállodája 3. évadának Here Comes the Sun című epizódját egy spin-off pilotjának szánták, amelynek középpontjában Jess Mariano (Milo Ventimiglia) állt, aki a kaliforniai Venice-be költözött, hogy a nemrég megismert apjával éljen. A sorozat azonban soha nem kapott zöld utat, annak ellenére, hogy a Szívek szállodája alkotója, Amy Sherman-Palladino lelkesedett érte.

Zimmerman a People-nek adott interjújában elárulta, hogy Sherman-Palladinónak volt egy háza Venice-ben, amíg a spinoffot fejlesztették, és tetszett neki az ötlet, hogy a Szívek szállodája őszi Stars Hollow-i környezetével szemben napsütéses kontrasztot teremtsen.

Azt hiszem, nagyon szerette volna, hogy a Stars Hollowban hulló levelek hangulatáról a kaliforniai Velencére váltsunk

− magyarázta, hozzátéve, hogy a spinoff egyszerűen „sosem állt össze", de „érdekes volt látni Jess életét, és hogy milyen lett volna".

Sz\u00edvek sz\u00e1llod\u00e1ja, jelenetk\u00e9p

Fotó: Profimédia

Zimmerman, aki az 5. évadban csatlakozott a sorozat írói csapatához, azt is elmagyarázta, hogy szerinte miért működik olyan jól a sorozat a kitalált connecticuti Stars Hollow városában.

Van valami a keleti parton. A levelek változnak. Van ez a hűvös, városias érzés, amiben az ember szívesen lóg, mert barátságos

− mondta.

​A Szívek szállodája újjáéledése

A sorozat 2000 és 2007 között hét évadon át volt műsoron, és az anya-lánya duót, Lorelai és Rory Gilmore-t követte, akiket Lauren Graham és Alexis Bledel alakítottak.

A 3. évadban Rory a város rosszfiújával, Jess-szel (Ventimiglia) randizott − aki történetesen a büfés Luke Danes (Scott Patterson) unokaöccse is volt −, mielőtt a férfi lelépett Kaliforniába. Amikor a tervezett spinoffot végül elkaszálták, Jess a negyedik évadban beugrott Stars Hollowba, majd később a hatodikban is.

Bár a spin-off sosem látott napvilágot, egy négy epizódos Netflix-felújítás 2016-ban igen. Itt is feltűntek a sorozat kulcsszereplői: Graham, Bledel, Scott Patterson és Kelly Bishop − és visszatért Jess is.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Instagram