Tom Holland

Tom Holland szíve szerint sose állna le a Pókember-filmekkel

A 2021-es Pókember: Nincs visszaút a világjárvány közepén tudott kasszát robbantani: a Zendaya, Tobey Maguire, Andrew Garfield és Tom Holland főszereplésével készült alkotás – erős kezdés után – átlépte a milliárd dolláros határt is. Nemrég pedig épp utóbbi színészt kérdezték meg arról, mit is várhatunk a jövőben tőle és a pók által megcsípett szuperhős kalandjaitól.


A skót St Andrews-ban rendezték meg harmadik alkalommal a Sands Nemzetközi Filmfesztivált, amelyen – több sztár mellett – Tom Holland is tiszteletét tette. Mindez annak köszönhető, hogy a 27 éves színész testvére, Harry rendezte azt aLast Call című alkotást, amely a többnapos esemény nyitófilmje is volt egyben.

A fesztivál egyik programpontjaként egy golfbajnokságot is rendeztek, amelyen a Holland-testvérek részvételével zajlott le. A Deadline riportere itt kapta el egy interjúra a Pókember-sztárját, aki el is árult pár részletet annak kapcsán, mire is számíthatunk a közeljövőben a karrierjét illetően.

Az egyszerű válasz az, hogy mindig is Pókember-filmeket akarok készíteni. A mostani életemet és a karrieremet a Pókembernek köszönhetem

– nyilatkozta tömören a fiatal filmcsillag.

Ez is érdekelhet: Egy jó Marvel-filmmaraton? Összegyűjtöttük a 6 legjobbat

Azonban ennél bonyolultabb válasz is létezik:

a színész hozzátette, hogy a legutóbbi Pókember: Nincs hazaút című film után nem szabad úgy folytatást készíteni a stúdiónak, hogy a múltbeli történetszálakat tüzetesen át ne gondolná és ne óvná meg a szuperhősfilmjei eddigi erényeit.

Ez az első alkalom egyébként, hogy a filmkészítés ennyire korai szakaszában részt veszek a kreatívok munkájában. Ez csak egy folyamat, ahol figyelek és tanulok, de már ez is nagyon szórakoztató számomra

– áradozott Holland.

A brit színészt legutóbb az Apple TV+ A zsúfolt szoba című minisorozatában láthattuk a képernyőn – Amanda Seyfried oldalán. A széria magyar vonatkozásban is érdekes volt: Mundruczó Kornél több epizódot is rendezett.

Generációjának egyik legnépszerűbb színésze továbbá elárulta, hogy jelenleg több feltörekvő projekt fejlesztésén – például egy új Rómeó és Júlián – is dolgozik, erősebbnél erősebb forgatókönyveket kap a kezéhez.

Így ne csodálkozzunk, ha a következő Pókember-film előtt még több másik szerepben tűnik majd fel Holland.

Nyitókép: Shutterstock