Anne Hathaway

Anne Hathaway őszintén beszélt 5 éve tartó józansági fogadalmáról

Anne Hathaway ismét őszintén beszélt józansági fogadalmáról. A színésznő az új filmjét, a The Idea of You-t népszerűsítő interjúkban osztotta meg, hogy nemrég ünnepelte, hogy öt éve nem iszik alkoholt.


A The New York Timesnak adott mélyinterjúban Hathawayt arról kérdezték, hogy mit jelentett számára az, hogy 2022-ben betöltötte a 40-et.

Nem veszem olyan komolyan. Annyi más dolog van, amire mérföldkőként tekintek. Általában nem szoktam erről beszélni, de már több mint öt éve józan vagyok. Ezt például igazi mérföldkőnek érzem

− válaszolta.

Az Entertainment Tonightnak nyilatkozva a New York-i premieren Hathaway elmondta, hogy büszke magára, amiért a józanság útját választotta.

Igazán hálás vagyok, hogy képes voltam megtenni azt a lépést, amire szükségem volt

− mondta.

Hathaway 2019 januárjában jelentette be, hogy józan útra tér, és az akkor 2 éves fiát, Jonathant hozta fel indokként. Abban született meg második gyermeke, Jack is.

Abbahagyom az ivást, amíg a fiam a házamban lakik. Már kezd abba a korba kerülni, amikor tényleg állandóan szüksége van rám reggelente. Egyszer volt egy iskolai fuvarom, amikor kitettem őt az iskolában, nem én vezettem, de másnapos voltam, és ez elég tanulság volt nekem

− mondta akkoriban.

Egy későbbi, a Boston Common Magazine-nak adott interjúban azonban Hathaway tisztázta, hogy a másnapossággal nagyobb problémája van, mint magával az ivással, mondván, hogy a legutóbbi másnapossága „öt napig tartott”, és a döntése, hogy józan marad, miközben a fiát neveli, nem „erkölcsi álláspont” volt.

Szeretném tisztázni: a legtöbb embernek nem kell ilyen szélsőséges dolgot tennie. Nem gondolom, hogy az ivás rossz. Csak az a mód, ahogyan én csinálom egyszerűen nem az a fajta szórakozás, ami számomra a gyermekvállalással összeférne

− mondta.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Shutterstock