Angelina Jolie

Angelina Jolie új tetoválásával volt férjének, Brad Pittnek üzenhetett

Angelina Jolie részt vett a 77. Tony-díjátadón múlt vasárnap, és egyúttal megmutatta új, kis madár tetoválását a mellkasa közepén.


A 49 éves színésznő a vörös szőnyegen lányával, a 15 éves Vivienne-nel jelent meg.

A páros Broadway-produkciója, a The Outsiders négy fődíjat is bezsebelt a ceremónia során, köztük a legjobb musicalnek járó elismerést.

Legújabb tetoválása egy verébszerű madarat ábrázol, repülés közben. A verebek különleges jelentést hordozhatnak, és köztudottan a szabadságot, a szerelmet és a hűséget is szimbolizálják.

Jolie − aki viharos válóperben áll volt férjével, Brad Pitt-tel − úgy döntött, hogy nem ad semmilyen színes részletet a tetováláshoz, helyette egyszerű, fekete tintát választott. Néhány hónappal korábban, áprilisban, a The Outsiders című film premierjén a színésznő felfedte a bal alkarján található új mintát is.

A „Stay Gold" feliratot kurzív betűkkel írták rá, utalva a Broadway-musicalre. A mondatot a karakter, Johnny mondja ki, miközben Ponyboyhoz beszél, emlékeztetőül arra, hogy maradjunk hűek önmagunkhoz.

Tavaly augusztusban pedig a középső ujjain debütált a rejtélyes tetoválás, amit a tetoválóművész, MR.K. készített. A művész akkoriban feltöltött egy képet a kezéről, de elrejtette a mintákat.

A közösségi média felhasználói megpróbálták kitalálni, hogy mi lehet a tetoválás, többen a Pitt-tel folytatott zűrös válóperére következtettek.

A tetoválóművész azonban elárulta, hogy „SEMMI köze nincs Brad Pitthez". Később bocsánatot is kért a sztártól a rajongói spekulációk okozta stresszért.

Azt írta:

Ez a tetoválás két tőrt ábrázol geometrikus és absztrakt módon / semmi köze a valláshoz vagy a kereszthez.


Forrás: Daily Mail

Nyitókép: Getty Images