A Bridgerton család, jelenetkép

A Bridgerton sztárja visszavágott a testszégyenítő megjegyzésre

A Bridgerton-sorozat sztárja, Nicola Coughlan igen erős, testszégyenítő megjegyzést kapott egy riportertől, amire a lehető legjobb választ adta a sztár.


A Bridgerton harmadik évadának második része már csak napok kérdése, és mi már nem is lehetnénk izgatottabbak.

Már csak napok kérdése, hogy láthassuk a Bridgerton harmadik évadának második felét, és mi már mind tűkön ülünk. Bár Penelope Featherington és Colin Bridgerton - akiket a harmadik évad főszereplői alakít – végső sorsát még nem tudjuk, de az már biztos, hogy néhány fülledt jelenet következik.

Bár ezek a pikáns jelenetek hozzátartoznak a sorozathoz és elkerülhetetlenül megragadják a nézők figyelmét, az egyik szereplő számára kényes kérdéseket hoz fel.

Egy dublini kérdezz-felelek során egy férfi riporter felvetette, hogy „bátor” volt Coughlan részéről, hogy leforgatta a szexjeleneteket.

Azonban 2024-ben bátornak nevezi egy nőt azért, mert felfedte a testét nemcsak unalmas, de durva és őszintén szólva szükségtelen is. Coughlan látszólag hasonlóan érzett, azonban csípőből egy roppant kreatív válasszal reagált a testszégyenítő „bókra”.

„Tudod, ez nehéz, mert szerintem az én testalkatomhoz tartozó nők - a tökéletes mellekkel rendelkező nők - nem láthatják magukat elégszer a képernyőn”

– válaszolta a színésznő.

„És nagyon büszke vagyok rá, mint a tökéletes mellek közösségének tagja. Remélem, élvezni fogjátok a látványukat.”

A közönség természetesen hatalmas ovációval fogadta Coughlan frappáns és humoros válaszát, ami bizonyítja azt is, hogy a riporter kérdése mennyire helytelen és szükségtelen volt.

A Bridgerton csal\u00e1d, jelenetk\u00e9pFotó: NetflixFotó: Netflix

(Marie Claire)