Emma Roberts

Emma Roberts őszintén kitárulkozott a hírnév „ijesztő" oldalairól

Emma Robertset − akárcsak nagynénjét, Julia Robertset − sokat emlegeti a világ: hollywoodi szerepeitől kezdve a Belletrist könyvklubjáig állandó beszédtémát szolgáltat.


Ezen a héten a hírnévről szóló őszinte szavai került a címlapokra, mivel a 33 éves színésznő a sztárság „ijesztő" oldaláról nyílt meg, és kifejtette, hogy őt soha nem az ismertség hajtotta.

Ez főként annak köszönhető, hogy nagynénjénél, Julia Robertsnél látta, hogyan küzdött meg a hírnévvel, és a Micsoda nő sztárja felnyitotta a szemét a hírnév negatív hatásaira.

Julia nagynénémnél közelről láttam, hogy milyen is ez valójában. Szórakoztató és nagyszerű, de van egy része, ami nagyon ijesztő

− magyarázta Roberts az intenzív hírnévről a Table for Two podcastban való szereplése során a házigazda Bruce Bozzi-nak.

Folytatta:

Még késő tizenéves koromban is úgy voltam vele, hogy soha nem akarom, hogy a hírnevem felülmúlja a munkámat. Mert számomra nincs félelmetesebb annál, mint amikor annyira híres vagy, hogy sosem maradsz egyedül, de közben nem kapsz jó munkát sem.

Nem ez az első alkalom, hogy Emma Roberts megnyílt hollywoodi színésznő nagynénjéről, a két nő köztudottan szoros kötelék fűzi össze őket.

Sőt, a Stellar magazinnak adott interjújában Roberts beszélt a kapcsolatukról és azokról a fontos életleckékről, amelyeket tőle tanult.

Forrás: Marie Claire

Nyitókép: Profimédia