Meghan és Harry

Kiderült: Harry és Meghan ezért nem látogatja meg Katalint

Bár Harry herceg várhatóan a jövő hónapban visszatér Meghan nélkül az Egyesült Királyságba, hogy részt vegyen az Invictus Games 10. évfordulóján május 8-án, azonban nem tervezi meglátogatni Vilmost és Katalint. Kiderült az is, hogy miért nem.


Harry herceg a jövő hónapban visszatér az Egyesült Királyságba, de nem tervezi, hogy találkozik testvére családjával, az ok pedig személyes.

A sussexi herceg Londonban lesz az Invictus Games 10. évfordulós szertartásán a Szent Pál-székesegyházban május 8-án. Egyelőre nem derült ki sok részlet az utazási terveiről, például az sem, hogy Meghan csatlakozik-e hozzá az út során.

Valamint azt sem erősítették meg, hogy Harry találkozik-e a királyi család valamelyik tagjával.

Egy forrás elárulta, hogy Harry herceg nem tervez találkozót a walesi hercegi párral. Katalin hercegné ugyanis jelenleg megelőző kemoterápián van, Károly királyt pedig szintén kemoterápiával kezelik.

A forrás azt állítja, hogy a család még mérlegeli, hogy Meghan és a gyerekek csatlakozzanak-e a látogatáshoz, ennek oka pedig a biztonsági aggályok.

A forrás szerint ugyanis, ha a gyerekek is velük tartanak, akkor az ő érdekükben össze lehetne hozni egy találkozót. Jelenleg azonban sem Vilmos, sem pedig Katalin nem erre koncentrálnak.

A forrás az OK! Magazinnak így folytatta:

„Vilmos és Katalin nagyon tudatosan a pozitivitásra és a gyógyulásra koncentrálnak. Harry a jövő hónap elején érkezik Londonba, de egyelőre nem tervezik, hogy találkoznak vele, amíg itt van. Megkereste őket és jókívánságokat küldött, de egy találkozó talán még egy kicsit korai lenne.”

Miután a walesi hercegné nyilvánosságra hozta rákdiagnózisát, Harry és Meghan is jókívánságokat küldtek Katalinnak.

„A családom és a feleségem is nagyon boldog, hogy megismerhettük. Egészséget és gyógyulást kívánunk Katalinnak és a családnak, és reméljük, hogy ezt a magánéletük megóvásában és békében tehetik meg.”

Bár sokan a királyi egyesülésben reménykednek Jennie Bonds királyi szakértő szerint a legészszerűbb döntés az, ha Meghan egyelőre távol marad az Egyesült Királyságtól.

Fotó: Getty Images

(Mirror)