Katalin és Vilmos nevetnek

Katalin és Vilmos titkos neveket használtak, hogy ne ismerjék fel őket a nyaraláson

Katalin hercegné és Vilmos herceg titkos álnevet használtak, hogy elkerüljék a figyelmet egy romantikus kiruccanás során, ahol „kapcsolatuk megújításával" töltötték az időt − állítja egy királyi szerző.Mivel az Egyesült Királyság két leghíresebb arcáról van szó, nem valószínű, hogy a pár észrevétlen maradna, de úgy gondolják, hogy a különböző nevek használata némi magánéletet biztosíthatott a párnak a nyaralás alatt.

A pár 2007-ben, kapcsolatuk kezdeti időszakában a Seychelle-szigetekre látogatott, és titkos neveket használtak az út során, ami bebetonozta jövőjüket férj és feleségként, állítja Andrew Morton királyi író 2011-ben megjelent Vilmos és Katalin (William and Catherine) című könyvében.

Az út során a pár különböző keresztneveket használt, de valódi személyazonosságukra utaló jelként megtartották Catherine Middleton leánykori nevét.

Katalin és Vilmos Martin és Rose Middleton álnéven búcsúzott a Külső-Seychelle-szigetek paradicsomi Desroches szigetétől, ahol egy magasztos hetet töltöttek szerelmük megújításával

− írta Morton az életrajzban.

Vilmos \u00e9s Katalin 2012-ben

Fotó: Getty Images

Ezt az állítást Marcia Moody királyi író is alátámasztja, aki 2013-ban írt egy kizárólag Katalinra összpontosító életrajzot. Ő is részletezte, hogy a pár milyen tevékenységekbe fogott a romantikus utazás során a luxus ötcsillagos Seychelles-szigeteki Desroches Island nevű üdülőhelyen, valamint azt is, hogy miért volt ez olyan sorsfordító pillanat a kapcsolatukban.

A Desroches Island Resortban szálltak meg, Martin és Rosemary Middleton néven jelentkeztek be, és a sekély korallzátonyban kajakoztak és sznorkeleztek. Ez alatt a szünet alatt megállapodást kötöttek egymással. A következő néhány évben élvezni fogják az életüket, tudván, hogy egy bizonyos ponton, amikor eljön az ideje, férj és feleség lesznek

− írta Moody az életrajzban.

Katalin és Vilmos korai kapcsolatáról többet megtudhatsz A korona című sorozat hatodik évadából, amely a Szent András Egyetemen folytatott korai udvarlásukról nyújt beszámolót.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Getty Images