Blake Lively

Blake Lively szándékosan megalázta Katalin hercegnét – sokan undorítónak és aljasnak tartják

Az elmúlt pár hétben minden hír Katalin hercegnéről szólt, aki január óta lábadozik tervezett hasi műtétéből. A rajongóknak azonban kezdett gyanús lenni, hogy a walesi hercegnét azóta sem látta senki. Így hát a királyi család úgy döntött, hogy megoszt egy fotót Katalinról és gyerekeiről, azonban a fotó elég problémásnak bizonyult.


A fotót, amit a walesi pár hivatalos Instagram-oldalán osztottak meg, nem sokkal a posztolás után le is szedtek, a rajongók ugyanis azonnal kiszúrták, hogy photoshoppolva van. A hercegné természetesen elnézést kért a félrevezető Instagram-posztért, de úgy tűnik ez is kevés volt, mert már hírességek is beleállnak Katalinba. Ezúttal Blake Lively űzött gúnyt belőle.

A Gossip Girl színésznője Instagram-oldalán poénból egy feltűnően rosszul photoshoppolt képet osztott meg, amin egyértelműen látszik, hogy szinte nincs rajta egy szerkesztetlen rész sem. Blake ezzel a viccel reagált a Katalin féle fotó-botrányra, de követőinek egyáltalán nem tetszett a „poén”.

A kép:

Blake Lively szerkesztett fot\u00f3ja

Instagram

„Annyira izgatott vagyok, hogy megoszthatom ezt az új fotót, amit ma készítettem, hogy bejelenthessem a 4 új @bettybuzz & @bettybooze termékünket”

– írta a poszthoz gúnyolódva a színésznő.

A felháborodott kommentek:

„Nincs is annál aljasabb, mint mikor egy nő belerúg a másik földön fekvő nőbe”
„Csak képzeld el, hogy milyen lehet, ha nem érzed magad elég jól ahhoz, hogy anyák napi fotót készíts a gyermekeiddel, majd a közösségi médiában gúnyolódnak rajtad emiatt”
„Csak addig vicces, amíg nem veled történik”
„Nagyon csalódott vagyok, hogy te is felugrottál a >>Gúnyoljuk ki Katalint<< vonatra”
„Egy nőt megütni, amikor éppen egy komoly műtétből próbál felépülni, durva és szükségtelen. Jobb, ha imádkozol, hogy a karma ne kopogtasson az ajtódon”
„Nagyon kedveltelek, Blake, de ez egyszerűen undorító. Nem foglak többé támogatni sem téged, sem pedig a márkádat”

– érkeztek sorban a csalódott követőitől a hozzászólások.

Nyitókép: Getty Images