Katalin hercegné bézs színű blézerben integet

Katalin hercegné visszavonul királyi teendőitől - ez az oka

Katalin hercegné az elmúlt hetekben túlterhelt volt a királyi feladataival. Míg Vilmos herceg szeptemberben az Egyesült Államokba látogatott, addig Katalin az Egyesült Királyságban tett eleget királyi teendőinek. A hercegné azonban a héten teljesen visszavonult, aminek az oka is hamar kiderült.


A királyi család rajongóinak feltűnt, hogy Katalin hercegné a tőle teljesen szokatlan módon a héten nem vett részt rendezvényeken. Úgy tűnik, hogy ez az állapot a jövő hónapig már így is marad. De mi ennek az állapotnak az oka?

A hercegnő vélhetően azért vett ki egy kis szabadságot, mert három gyermeke, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg őszi szüneten vannak jelenleg az iskolából.

A kis királyi család csak október 30-án, hétfőn tér vissza Lambrookba, ahová jelenleg járnak iskolába, és Katalin gyakran megteszi, hogy erre az időre semmilyen egyéb programot nem vállal be. Ezen kívül nagyobbik fiát, György herceget is segítenie kell, ugyanis ő már az Eton College felvételi vizsgáira készül.

Katalin \u00e9s Gy\u00f6rgyVilmos és Katalin nem nevelte királynak György herceget − ez az okaFotó: Karwai Tang/WireImage

A 10 éves fiún már most óriási nagy a teher. György herceg 13 éves korában költözhet be a bentlakásos iskolába ezzel apja, Vilmos és nagybátyja, Harry nyomdokaiba lépve.

Az előzetes vizsgák már idén novemberben lezajlanak, így érthető, hogy Katalin hercegné szeretné az összes figyelmét és energiáit most gyermekeire fordítani.

Nyitókép: Getty

(Marie Claire)