Blake Lively a Michael Kors 2024 őszi-téli divatbemutatóján a New York-i Divathéten 2024. február 13-án

Blake Lively bánja, hogy a rákkal diagnosztizált Katalin hercegnén gúnyolódott

Katalin walesi hercegné péntek este jelentette be videóüzenetben, hogy rákot diagnosztizáltak nála, és megkezdte a kemoterápiás kezelést, melynek hírére a színésznő azonnal bocsánatot kért egy korábbi, a királynén gúnyolódó képe miatt.

Január közepi hasi műtéte óta egyre abszurdabb hírek keringtek Katalin hercegnéről, mi lehet a problémája és hova tűnt. Bár a Kensington-palota korábban közölte, hogy a walesi hercegné csak húsvét után tér vissza hivatalos kötelezettségeihez, néhány héttel ezelőtt lefotózták, ahogy édesanyja mellett utazik egy autóban, a Windsor-kastély környékén.

Nem sokkal ezután a walesi hercegi pár hivatalos X-fiókján közzétett egy Vilmos walesi herceg által készített képet a Nagy-Britanniában idén március 10-én anyák napja alkalmából, melyen Katalin gyeremekeivel látható. Ez volt az első hivatalos fotó volt a walesi hercegnéről a műtéte óta.

A fotót néhány órával később több nemzetközi fotóügynökség is visszavonta, mivel aggályok merültek fel azzal kapcsolatban, hogy a képet „manipulálták”.

Nem sokkal később Katalin, Vilmossal közös, hivatalos X-oldalukon bocsánatot kért a szerkesztett fotóért. Addigra azonban mémek és a hercegné nem a legügyesebb lépésén gúnyolódó képek lepték el a közösségi médiát, többek között egy Blake Lively által azInstagram-oldalán feltűnő, feltűnően rosszul photoshoppolt kép, amin egyértelműen látszik, hogy szinte nincs rajta egy szerkesztetlen rész sem.

Bár a Gossip Girl színésznője viccnek szánta a posztot, sok követője nemtetszését fejezte ki azzal kapcsolatban.

Miután Katalin hercegné március 22-én bejelentette, hogy rákot diagnosztizáltak nála, Lively azonnal törölte az ominózus Instagram-posztot.

Miután törölte a posztját, Lively Instagram Storyjában azt írta, beismeri, hogy a hercegné betegsége diagnózisának fényében megalázó volt a posztja és elnézést kér.

„Biztos vagyok benne, hogy ma senkit sem érdekel, de úgy érzem, ezt el kell ismernem. Csináltam egy buta posztot a 'photoshop-hiba' őrület körül, és ez a poszt ma megalázott. Sajnálom. Szeretetet és jókívánságokat küldök mindenkinek, mindig”

– írta Lively.

(Glamour)

Nyitókép: Profimedia