Shrek mocsara az AirBnB-n

Shrek mocsara is felkerült az Airbnb-re, ráadásul ingyenes

Egyre több kedvenc filmünk és sorozatunk helyszínein szállhatunk meg.

Az elmúlt hónapokban nem volt hiány ikonikus helyszínek hirdetéseiből az Airbnb-n. Korábban a Szex és New York Carrie-jének lakását foglalhattuk le, nemrég pedig Barbie ikonikus malibui villája tűnt fel az oldalon.

Most egy közismert, mogorva skót ogre otthonát foglalhatjuk el. Shrek mocsarát mostantól bárki lefoglalhatja az Airbnb-n, aki egy olyan kiruccanásra vágynak, ami későig tartó éjszakai alvásból, sztorizásból és reggeli gofrizásból áll.

Shrek mocsara, halloween alkalmából, október 27. és 29. között két éjszakára három vendég számára lesz elérhető.

Az ingatlan Newtonmore közelében, a skót felföldön található, és egy olyan helyen van elrejtve, amely „messze, messze van mindentől”. A mocsár elszigeteltsége azonban azt jelenti, hogy a vendégek számos szabadtéri tevékenységet élvezhetnek a sétaútvonalaktól kezdve az erdei piknikeken át a késő esti csillagnézésig. Ha pedig élvezni akarjuk mindazt, amit a beltér kínál, akkor „a fülviaszgyertyafény hangulatában pihenhetünk”.

A hirdetés szerint, melyet Shrek barátja, Szamár nevében fogalmaztak meg,

...Shrek mocsara egy csöpp, félreeső menedék, amely egy magányt kereső ogre számára is megfelelő... és most először a legnagyobb rajongók egy maroknyi részének is. Én vigyázok a mocsárra, amíg Shrek távol van idén halloweenkor, és örömmel hívlak meg titeket egy mesebeli tartózkodásra. Ó, és ne törődjetek a „VIGYÁZAT” táblákkal. Valószínűleg csak dekorációnak vannak ott.”

A legjobb az egészben, hogy a szállás teljesen ingyenesen foglalható el, csak az oda-visszajutás kell állnia a vendégeknek.

A foglalás október 13-án, brit idő szerint 18 órakor, itt indul.

(Marie Claire)

Nyitókép: Instagram