egy nő nevetve nézi a telefonját az ágyban

Mi az a Contra Dating, és hogyan segíthet ráakadni életed szerelmére?

A Contra Dating (kontrarandizás) lehet az egyik új kulcs a randizás világában való eligazodáshoz − és még az igaz szerelem megtalálásában is segíthet. Még soha nem hallottál róla? Akkor olvass tovább!Akár tudatában vagyunk, akár nem, mindannyiunknak van randizási mintája. A legjobb esetben a partnerünknek úgy kell kinéznie, mintha épp most sétált volna ki egy filmforgatásról, okosnak kell lennie, és rendelkeznie kell minden más olyan tulajdonsággal, amit gyerekkorunk óta romantikusnak tartunk. Pedig sajnos ki kell ábrándítsunk: az élet nem egy romkom.

Mi történik akkor, ha nem tudunk kitörni a randimintáinkból? Nos, a megoldás talán éppen a 2024-es év legmenőbb randitrendjében rejlik: a Contra Datingben.

​Hogyan működik a Contra Dating?

Hogyan találhatod meg a szerelmet egy társkereső alkalmazáson? Tényleg egy balra vagy jobbra húzás dönthet a szerelmi boldogságodról? Nem egyértelmű, de egy biztos: egy próbát mindenképpen megér, még akkor is, ha néha kiégsz a társkereső kínálattól. És pontosan ekkor van itt az ideje, hogy kipróbálj valami újat (és fejre állítsd a társkereső alkalmazások algoritmusát) a kontrarandizással.

A kontratárskeresés során egyszerűen csak teljesen más érdeklődési köröket jelölsz meg, mint általában, ami azt jelenti, hogy nagyobb valószínűséggel randizol az általad (és a társkereső alkalmazásod által) véletlenül létrehozott buborékon kívül.

Tehát ha általában azt állítod, hogy a Barbie a kedvenc filmed, szereted Taylor Swiftet és jógázni jársz, akkor hívd be a káoszt (és talán a leendő partneredet) a játékba, és a társkereső alkalmazás bemutatkozásában írd azt, hogy nagyon szeretted az Oppenheimert, thai boxolsz, és Fred Again-t hallgatsz.

egy n\u0151 online t\u00e1rskeres\u0151 applik\u00e1ci\u00f3n n\u00e9z egy f\u00e9rfit a telefonj\u00e1n

Fotó: Shutterstock

És ne aggódj, ez önmagában nem hazugság. Egyszerűen csak egy módja annak, hogy több embert ismerj meg ezekben az algoritmikus időkben.

A kontrarandizás a való életben is működik. Miért ne mehetnél el egy fizikai előadásra – hiszen láttad A 3-test-problémát − vagy egy klasszikus koncertre?

​Mi van, ha a kontrarandi nem jön össze?

Tegyük fel, hogy átállítod a társkereső alkalmazás érdeklődési köreit, sok új embert javasol neked, sőt, találkozol is néhánnyal − de mégsem találod meg életed szerelmét.

Próbálj a társkeresésre úgy tekinteni, mint egy lehetőségre, hogy sok olyan különböző érdeklődésű embert ismerj meg, akikkel másképp soha nem találkoztál volna.

És ki tudja, talán az az Oppenheimer-rajongó mégiscsak egy igazi Ken lesz.

Forrás: Glamour

Nyitókép: Shutterstock