egy fürdőköpenyes nő ül a szállodai szoba ágyán és néz ki az ablakon

Ezzel az egyszerű trükkel sokkal jobban fogsz aludni a szállodai szobában

Talán veled is előfordult már, hogy bejelentkeztél a szállodába, a szobád pontosan olyannak találtad, mint amilyenre számítottál, és még az ágyat is tesztelted, hogy biztosan jól szundikálj majd benne. Egy hosszú, felfedezéssel teli nap után már alig várod, hogy aludj egy kiadósat − de van egy kis bökkenő!


Az ablakon keresztül beszűrődő fénysugarat egyszerűen nem tudod eltüntetni, akárhogy is állítod a függönyöket. Máris meghiúsult a pihentető alvás? Van egy jó hírünk! Egy egyszerű szobahackkel könnyedén elkerülheted az álmatlanságot.

A TikTok bővelkedik utazási hackekben, amelyek segítségével upgrade-et szerezhetsz, visszakaphatod a pénzed a légitársaságtól, vagy éppen megtudhatod, hogy hová érdemes utazni, ha el akarod kerülni a zsúfolt úti célokat. De az utazási trükkök igazi kincsesbányája még mindig a Twitter (azaz az X).

2019-ben Rick Klau utazó itt osztotta meg:

Nem emlékszem, ki posztolta ezt a Twitteren néhány évvel ezelőtt, de bárki is vagy: javítottál minden szállodában töltött éjszakámon.
egy n\u0151 beh\u00fazza a f\u00fcgg\u00f6nyt egy sz\u00e1llodai szob\u00e1ban

Fotó: Shutterstock

A tweetben megmutatta az egyszerű hacket: Csak vegyél ki egy akasztót a szállodai szoba szekrényéből, aminek a végén két klipsz van, amiket a nadrágok tartására használunk. Ezután fordítsd az oldalára, és használd arra, hogy a függönyöket összehúzva tartsa.

Úgy tűnik, a hack bevált: posztolása óta több mint 374 000 lájkot és több mint 66 000 retweetet kapott.

Ma a szállodai tartózkodásom örökre megváltozott

− jegyezte meg az egyik követő.

Én egy nagy iratgyűjtő kapcsot hordok magammal erre a célra, de ez még jobb, tekintve, hogy szinte minden helyen, ahol valaha megszálltam, vannak ilyen fogasok (és nem használom őket másra)

− írta egy másik felhasználó.

Egyszerű, elegáns, és pont az, amire szükséged van − ilyen egy jó utazási hack.

Forrás: Travelandleisure

Nyitókép: Shutterstock