Zendaya

Felismered? Így nézett ki Zendaya a középiskolai tablóképén

Zendaya középiskolai fotója kilenc év elteltével ismét előkerült és vírusként terjed a közösségi médiában.


A Twitteren a @khairdoII nevű felhasználó tette közzé újra a lenyűgöző képet, amely eddig már több mint 79 ezer lájkot kapott.

A kommentszekcióban a rajongók megörültek a gyönyörű fotóért, amelyen Z egyenes hajjal, a jellegzetes, határozott szemöldökkel, fülledt szemmel és rózsaszín szájfénnyel látható. Nagy, vékony karikafülbevalót visel, és egy váll nélküli, fekete wrap topot, amit valószínűleg minden diáknak viselnie kellett, hogy homogenizálják a fotókat.

Egy rajongó azt írta: „nincs semmi új, még mindig gyönyörű".

Zendaya 2015-ben érettségizett, a Dancing With the Stars-beli párja, Val Chmerkovskiy pedig Instagramon ünnepelte a teljesítményt, az alábbi képaláírással: „a Metből érkezve egyenesen a forgatáson érettségizett. Büszke vagyok az én kis Zendayácskámra. #driven #fam @zendaya".

A színésznő nyíltan beszél arról, hogy mennyire fontos számára az oktatás.

Mindig azt mondom, ha nem a szórakoztatóiparban lennék, tanár lennék, mint az anyukám

− írta egyszer a Twitteren.

A Newsweek szerint Zendaya a kaliforniai Oak Park High Schoolban szerezte meg érettségijét.
Akkoriban már híres volt − bár nem annyira híres, mint most.

Ebben a filmben Z Tashi Donaldsont alakítja, egy visszavonult teniszbajnokot, aki szerelmi háromszögbe kerül a férjével és annak legjobb barátjával. A Challengers-t Luca Guadagnino rendezte, aki a Szólíts a nevedent is készítette. Zendaya partnerei Josh O'Connor és Mike Faist voltak.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Getty Images