Depp lehet, nem lesz ott a bíróságon Jeff Beckkel közös fellépése miatt

Johnny Depp

Fotó: Getty

Johnny Depp rágalmazási pere volt felesége, Amber Heard ellen a végéhez érkezett. Amint értesítik az ellenfeleket a döntés meghozásáról egy órájuk van a bíróságra érni, ennek ellenére a színész már második alkalommal koncertezik régi barátjával. Részt vesz majd az ítélet kimondásán?

Johnny Depp a tárgyalásának utolsó szünetében koncertezni ment egy barátjával, Jeff Beckkel. Szombaton az angliai Sheffieldben tartott koncerten jelent meg váratlanul, majd egy nappal később a londoni Royal Albert Hallban adott fellépésen is a színpadra vonult — írja a Deadline. A felvételeken az látszik, hogy a színész boldogan, gitárral a nyakában lépett az emelvényre.

„Öt évvel ezelőtt kopogtatott az öltözőm ajtaján, és azóta sem álltunk le nevetni. Nyilvánvaló okokból elhallgattuk, de most itt van"

— mondta a fellépő partnere felvezetését, miközben néhány izgatott rajongó már a férfi nevét kiáltotta.

www.youtube.com

Jeff Beck and Johnny Depp - Isolation - Live Sheffield 2022

A zenésznek még hétfő este is volt egy fellépése, mely miatt Depp nem biztos, hogy másnap a bíróságon meg tud jelenni a volt felesége elleni rágalmazási per döntéshozatalán. Amint az esküdtszék bejelenti, hogy meghozták a döntést, a két színésznek egy órája lesz a helyszínre érni, ami egy koncert után — amennyiben színpadra lépett — nem egyszerű feladat.

Eve Barlow — Amber Heard közeli barátja — nemtetszését fejezte ki a koncertezéssel kapcsolatban, ugyanis szerinte nem így viselkedik egy olyan ember, aki valóban családon belüli erőszak áldozata és aki félve várja a döntés kimondását. Meglátása szerint ennek is bizonyítani kéne, hogy a színésznő a sérült fél az ügyben és nem az, aki az utolsó bírósági napokat zenéléssel tölti.

„Szóval Johnny Depp Jeff Beckkel turnézik. Ma este Sheffieldben játszott, holnap és kedden pedig valószínűleg a londoni Royal Albert Hallban lép majd fel”

olvashatjuk Barlow szavait egy korábbi cikkünkben.

www.youtube.com

Jeff Beck and Johnny Depp playing Hendrix Little Wing at Sheffield City Hall UK 29th May 2022

Nyitókép: Getty