Végre! Jada Pinkett Smith először szólalt meg férje Oscar-pofozkodása óta

Jada Pinkett Smith és Will Smith a 2022-es Oscar-gálán

Fotó: Getty

Hónapokkal az incidenst követően Will Smith felesége megtörte a csendet és beszélt az Oscar-gálán történt pofonról. Szavaiból egyáltalán nem hallatszott harag, éppen ellenkezőleg, békülésre buzdítja a két férfit. Interjújában betegségéről is részletesebben mesélt.

A 2022-es Oscar-gálán csattant el az elhíresült pofon, melyet Will Smith adott a komikusnak, Chris Rocknak az illetlen megjegyzése miatt. Amikor a humorista díjat adott át a rendezvényen, Smith feleségét G.I. Jane-hez hasonlította, utalva ezzel az alopeciával járó hajhullására.

www.youtube.com

Watch the uncensored moment Will Smith smacks Chris Rock on stage at the Oscars, drops F-bomb

Az eset után pár nappal a színész bocsánatot kért a viselkedéséért, ellenben az Akadémia egy évtizedre eltiltotta őt a gálán való megjelenéstől. Az értintett felek azóta semmilyen konkrétumot nem említettek az estéről, a csendet pedig Jada Pinkett Smith törte meg a Red Table Talk legutóbbi epizódjában.

„Most pedig az Oscar-estéről. A legmélyebb reményem az, hogy ennek a két intelligens, rátermett férfinak lehetősége lesz meggyógyulni, megbeszélni és kibékülni. A világ mai állapota? Mindkettőjükre szükségünk van. És valójában mindannyiunknak nagyobb szükségünk van egymásra, mint valaha. Addig is, Will és én továbbra is azt tesszük, amit az elmúlt 28 évben tettünk: együtt visszük végig ezt a dolgot, amit életnek hívnak."

— olvashatjuk Pinkett Smith szavait a Glamour cikkében.

www.youtube.com

Jada Pinkett Smith addresses Oscars slap on "Red Table Talk"

Rock az incidenst követően csupán egyszer említette meg nagyon homályosan az esetet egy bostoni műsorán. Akkor azt mondta, hogy még mindig próbálja feldolgozni a történteket, és eljön majd az ideje, amikor komolyan beszél róla, viszont az ő műsora a szórakoztatásról szól, így berekesztette a témakört.

Pinkett Smith az interjújában a betegségéről is beszélt, mely során elárulta, hogy 127 millió ember él ezzel az állapottal. Személyes élményeiről azt mondta, hogy hatalmas szorongással járt végig néznie, ahogy szálanként veszíti el a haját. Az Oscar-gálán viselt frizuráját egy korábbi cikkünkben lehet megtekinteni.

Nyitókép: Getty