Kendall Jenner

Kendall Jenner Oscar-sminkjének termékeit drogériákban is beszerezheted

Kim Kardashian is kiemelte a Vanity Fair Oscar-partija után, hogy Kendall Jenner „szempillaspirálja műszakba állt, hogy a legpajzánabb, legrebbenősebb szempillákat hozza létre a hossz, a definíció és a volumen hármas kombinációjával”.


A modell úgy döntött, hogy hátrafogott hajat visel, egyetlen szabadon hagyott tinccsel, friss bőrrel, finoman ápolt szemöldökkel és vörös ajkakkal. De a markáns ajakszín ellenére nem tudtuk megállni, hogy ne nagyítsuk fel makulátlanul dús szempilláit.

Szerencsére Kendall sminkmestere, Mary Phillips elárulta a részleteket minden termékről, amelyet a megjelenés megalkotásához használt, beleértve a 10 fontos (körülbelül 4600 forintos) szempillaspirált is, amely a pillák lobogásáért felelős. Mary az új L'Oreal Paris Panorama szempillaspirált használta, hiszen Kendall a márka legújabb globális nagykövete.

Ennek ellenére Mary TikTokján egy korábbi videóban elmagyarázta, hogy Kendall szempillaspiráljait gondos kurátori munkával állítja össze, és nagyon komolyan veszi a szempillaspirálok használatát.

A legtöbbször azt kérdezik tőlem, hogy milyen szempillákat visel Kendall? Ő nem visel műszempillákat. Mindezt ennek a fickónak köszönhetjük

− mondta Mary, miközben megmutatta a Panorama szempillaspirált.

Ez a mi trükkünk

− egyezett bele Kendall is.

Mary azt is elárulta, hogy a szempillaspirál az egyetlen olyan része a sminkjének, amit Kendall maga készít, és hozzátette, hogy „úgy érzi, mindenki jobban csinálja a saját szempilláit".

A szemek hangsúlyozásának teljessé tételéhez Mary a L'Oreal Paris La Palette Nude palettájából egy áttetsző barna szemhéjfestéket használt, hogy semleges alapot teremtsen, az Infallible Grip szemceruzával pedig extra definíciót adott a szempillavonalának.

A csillogást egy vörös ajakkombinációval egészítette ki, a L'Oreal Paris Matte Resistance Lipstick 245 French Kiss és 500 Wine Not színű rúzsait egymásra rétegezve, mielőtt mindent a helyére tett a L'Oréal Paris Infallible Setting Misttel.

Szóval, ha bízunk Kendallban, akár drogériás sminkekkel is felléphetünk a vörös szőnyegre. A látvány mindenesetre elég meggyőző!

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Profimedia