parfümök és különböző illatok egy boltban

5 illat tavaszra, ami egyszerre természetes és mégis egyedi

A parfümök értékelésének egyik leghatékonyabb módja az, hogy egy adott illat hány bókot kap másoktól.


Lehet, hogy meglepő, de a legtöbb ilyen sokat dicsért parfümben van egy közös vonás. Általában pézsma parfümök kapnak elismerő bókokat. Hogy miért? A pézsma parfümökben megvan az a meleg, hívogató elem, ami vonzza az embereket. Krémesek, megnyugtatóak és barátságosak. Ráadásul sokoldalúan felhasználhatók, és minden környezetben működnek. Íme pár pézsma parfüm, amit biztosan meg fognak dicsérni rajtad.

​1. Diptyque L'Eau Papier

A L'Eau Papier keményítős, krémes illata egyből bevonzza az embereket.

​2. Chanel Jersey Les Exclusifs de Chanel

Ez a parfüm nagyon finom. Édes, puha és meghitt, mintha a létező legfinomabb trikóba burkolóznánk. És bár rengeteg pézsma parfümnek megvannak ugyanezek az elemei, ennek a parfümnek van egy olyan szintű luxusa, amivel csak a Chanel parfümök rendelkeznek − tagadhatatlanul drága illata van.

​3. Elizabeth Arden White Tea

Ez az egyik legolcsóbb parfüm a pézsma kategóriában, és fontos, hogy tudd, hogy nem kell a bankot rabolni ahhoz, hogy örömet találj egy illatban. A White Tea friss és élénkítő, de csendesen hat. Ez az a fajta parfüm, amitől frissen zuhanyzott illatod lesz, és olyan, mintha az egész ruhatáradat most mosták volna ki a legpazarabb mosószerrel.

​4. Narciso Rodrigues Pure Musc For Her

A legtisztább módon pézsmás parfüm − púderes, friss és ütős. Más parfümmel rétegezve bármelyik illatot bőrszerűvé, hívogatóvá varázsol. De önmagában is használhatod ezt az erőteljes, pézsmás illatot.

​5. Glossier You

A Glossier You tényleg mindenkin ugyanolyan illatú − krémes, virágos és finom. Garantált vele a siker!


Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Unsplash