Margot Robbie a 2024-es Emmy-gálán

Margot Robbie elárulta, miért tart szünetet a színészkedésben a Barbie után

Mintha Margot Robbie mostanában mindenhol ott lenne, csak éppen egy helyen nem: a forgatásokon. A Barbie-sztár a film 2022 októberi befejezése óta ugyanis színészi szünetet tart.


Nemrég a Deadline-nak azt is elmondta, hogy a szünet belátható ideig folytatódik. Hozzátette, hogy szerinte „egyelőre valószínűleg mindenki unja már a látványát", mivel a Barbie 2023 legnagyobb filmsikerre volt.

Valószínűleg el kellene tűnnöm a képernyőkről egy időre. Őszintén szólva, ha túl hamar csinálnék még egy filmet, az emberek azt mondanák: »Már megint ő? Most csináltunk végig vele egy egész nyarat«

− mondta a Deadline-nak adott interjújában.

Kitartott, és már „több mint egy éve" nem szerepelt más projektekben. Ez a mostani színészkedés nélküli időszak a leghosszabb, amit valaha is csinált. És egyelőre nincsenek is tervei arra vonatkozóan, hogy újra a kamera elé álljon.

Robbie szünete azonban csak a színészi munkájára érvényes. Továbbra is producerkedik, ami szerinte egy „24/7-es" munka.

Margot Robbie

Fotó: Getty Images

Robbie produceri kreditjei a 2017-es Én, Tonya című filmben végzett munkája óta egyre gyarapodnak. A listán többek között olyan filmek szerepelnek, mint a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása), az Ígéretes fiatal nő és a Saltburn. Nemrég a Variety-nek azt mondta, hogy produkciós cége, a LuckyChap azonnal azt nézi, „mi a következő", és igyekeznek „minden alkalommal eredetiek lenni".

A rendezői pálya valószínűleg Robbie egyik következő lépése lesz. A Variety-nek elmondta, hogy „a rendezés egy kedves ambíciója". Egyelőre nem szabott időkeretet arra, hogy ez mikor történhet meg, de úgy érzi, hogy „a világ legjobb mesterkurzusát" kaphatta meg azáltal, hogy annyi „briliáns rendezőt" figyelhetett testközelből.

A produceri munkássága azonban mind a rendezői debütálását, mind a színészi pályára való visszatérését gátolhatja.

A trükkös dolog az, hogy bármennyire is azt mondom, hogy producerként szigorúan nemet mondok. Ugyanakkor annyira izgatottá tesz az a sok ötlet, ami mögé beállhatnék producerként, hogy végül minden időmet elveszi ez a munka

− magyarázta a Variety-nek.

Ez a sok izgalom pedig bőven ad neki elfoglaltságot, amíg a rajongók úgy nem döntenek, hogy már nem unják őt a képernyőn − már ha valaha is volt ilyen.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Getty Images