Jennifer Garner

Ez Jennifer Garner legfontosabb bőrápolási tanácsa

A színésznő, aki a Neutrogena nagykövete közel 16 éve, az Amerikai Bőrgyógyászati Akadémia éves konferenciáján beszélt arról egy interjúban, mennyire fontos a bőrápolás és mit tart a legfontosabbnak a napi rutinban.

Jennifer Garnert többek között arról kérdezték, mi a legfontosabb dolog, amit sosem hagy ki a bőrápolási rutinjából.

„[...]a naptej mellett a hialuronsavnak ott kell lennie. A hialuronsav az én szeretetnyelvem. A rutinom szinte minden lépésében használom valamilyen formában. Benne van a tisztítószeremben, a hidratáló krémemben, a szemkrémemben... még a fényvédőmben is. Imádom, hogy mennyire dúsítja a bőrömet, ami az idősebb kor előrehaladtával kezd elmúlni.”

– fogalmazott.

A színésznő elmondta, hogy az öregedés kiváltság, és ezt nagyon könnyű elfelejteni.

„Azt hiszem, ha összehasonlítjuk, hogy mit tanulunk, és hogyan nyerünk bölcsességet és örömöt az öregedés során azzal, ami az arcunkkal és a testünkkel történik, akkor egyértelműen előnyben vagyunk a bölcsesség és az öröm terén, és a mi feladatunk, hogy kitaláljuk, hogyan férhetünk hozzá ehhez, és hogy emlékeztessük magunkat erre olyan gyakran, amilyen gyakran csak szükségünk van rá.”

Garner arról is beszélt, hogy nagyon tiszteli sok kolléganőjét, például Annette Beninget és Julianne Moore-t, akik minden életszakaszukban vállalják, hogyan néznek ki és megmutatják neki, hogy ez milyen gyönyörű lehet.

„Ők mutatják meg nekem, hogy nem kell annyi időt töltened az öregedéssel és minden új ránc vizsgálatával. Ezt az időt azzal is töltheted, hogy érdeklődsz az emberek és a dolgok iránt.”

Arra a kérdésre, mikor érzi magát a leggyönyörűbbnek, a színésznő elmondta, hogy akkor, amikor nem gondol erre.

„Általában csak edzés után, amikor a gyerekeimmel vagyok, vagy amikor a barátaimmal nevetgélek. Túl sokat nézek a tükörbe, próbálom megtalálni a szöget, túl sok szelfit készítek... egyik sem segít.”

(Purewow)

Nyitókép: Shutterstock