Harry herceg

Harry állandó otthont keresne az Egyesült Királyságban, ez az oka

A sussexi herceg 2020 óta él a tengerentúlon feleségével, Meghan Markle-lel és két gyermekével. Egy nemrég felröppent híresztelés szerint azonban újra állandó bázist szeretne magáénak tudni szülőhazájában, hogy gyakrabban látogathassa meg elhanyagolt barátait.


Ahogy telik az idő, Harrynek egyre jobban hiányoznak régi életének egyes aspektusai az Egyesült Királyságban. Elkerülhetetlenül véget ért a mézeshetek időszaka, amikor az Államokban minden új és izgalmas

– fogalmazott a napokban a sussexi hercegről Tom Quinn királyi szakértő.

Ha a fenti felvetés igaz, akkor valóban házat kell vásárolnia Harrynek, mivel már nem áll rendelkezésére olyan hivatalos királyi rezidencia, ahová visszatérhetne.

Ez is érdekelhet: Harry herceg elmenne barátja esküvőjére, de képtelen Vilmossal találkozni

Tavaly márciusban ugyanis kilakoltatták a Frogmore Cottage-ból őt és családját.

Harry és Meghan még 2019-ben kapta ajándékba a birtokot néhai II. Erzsébet királynőtől. Ezek után önállóan fizették ki a ház felújítását.

Az 5 hálószobás házban töltött idejük azonban rövid életűre sikeredett, mivel 2019 végére bejelentették, hogy elhagyják a királyi családot, és 2020-ban el is költöztek otthonukból.

Ezt is olvasd el! Harry herceg nem láthatja Károlyt londoni látogatása során

Elsődlegesen Harry azért vágyhat újra otthonra a szigetországban a szakértő szerint, hogy régi baráti társaival felvegye a kapcsolatot. Kérdés, ha a házvásárlás tényleg megvalósulna, mennyire javulna meg megromlott viszonya saját családtagjaival.

Előtte azonban egy másik ügyben kell hadakoznia a brit belügyminisztériummal.

Mindenekelőtt még el kell intéznie valamit

A Mirror szerint Károly király kisebbik fia nemrég indított fellebbezést a bíróság azon döntése ellen, amely megváltoztatta személyes biztonságának szintjét.

A belügyminisztérium 2020 februárjában ugyanis megszüntette Harrynek az automatikus rendőri védelemhez való jogát az Egyesült Királyság teljes területén.


Nyitókép: Shutterstock